SURSE Luni seară, Dăncilă ar fi primit o informare cu ce discuta Dragnea cu un general „secu” despre ea! Amănunte INCENDIARE!

SURSE Luni seară, Dăncilă ar fi primit o informare cu ce discuta Dragnea cu un general „secu” despre ea! Amănunte INCENDIARE!

Luni seară, Dăncilă ar fi primit o informare cu ce discuta Dragnea cu un general „secu” despre ea, spun surse confidențiale. Ar fi vorba despre două transcripturi și o înregistrare de la niște întâlniri ale lui Dragnea cu oameni de afaceri și cu niște foști generali. Iar Dăncilă ar fi avut o cădere nervoasă. Acesta ar fi fost și motivul pentru care la ședința de guvern de marți ar fi făcut atâtea greșeli, cu mult chiar peste media ei.

Aceleași surse mai spun că nici acum nu-i vine să creadă că Dragnea a putut/poate să folosească astfel de cuvinte la adresa ei. Însă nu acesta fost cel mai grav lucru pe care l-a aflat, ci altceva. Dintr-un transcript reieșea faptul că unul dintre generali ar fi fost însărcinat de Dragnea să afle lucruri compromițătoare despre soțul Vioricăi Dăncilă, în special de alcov.

Conform acelorași surse, în pofida tuturor zvonurilor apărute în piață, Dragnea nu i-a cerut în mod direct Vioricăi Dăncilă să-și asume ordonanța prin care să fie grațiat. Dăncilă este tatonată pe subiect de două personaje din anturajul lui Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia