SURSE Marele miting al PSD, organizat pe 19 mai. Baronii caută autocare ca să aducă turma la Bucureşti

SURSE Marele miting al PSD, organizat pe 19 mai. Baronii caută autocare ca să aducă turma la Bucureşti

PSD a ales data de sâmbătă, 19 mai, pentru organizarea mitingului anunţat de Liviu Dragnea, au declarat pentru  G4Media.ro surse din partid. Liderii locali ai partidului au început deja să închirieze autocare cu care să aducă la Bucureşti activiştii de partid. Reamintim că Dragnea a spus că mitingul e organizat pentru a arăta sprijinul PSD pentru familia tradiţională, dar surse din PSD au declarat pentru  G4Media.ro că scopul real este exprimarea susţinerii pentru partid şi pentru modificarea legilor justiţiei.

Sursele citate au declarat că Dragnea îşi doreşte strângerea a un milion de oameni la miting pentru a arăta că mare parte a populaţiei sprijină atacurile PSD la justiţie.

Mitingul PSD va avea loc la fix o săptămână după cel organizat de comunitatea Corupţia Ucide, care a lansat pe Facebook un apel în acest sens în urmă cu o lună.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale