SURSE Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: „Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)!

SURSE Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: „Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)!

Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)! Ministrul de externe al României ar fi cedat nervos după gafa de joi a Proastei României când a confundat capitala Muntenegrului cu cea a așa-zisului stat Kosovo, Priștina, spun surse din ALDE. El a descris atmosfera din delegația României ca fiind penibilă. „Fraților, Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula, în Croația, și nu-mi doresc să fiu ministru de externe dacă vreodată femeia asta va ajunge acolo”, le-ar fi spus el celor din echipa sa. Mai mult Meleșcanu, spun sursele noastre, ar fi amenințat că va avea o discuție foarte serioasă cu Tăriceanu despre rămânerea sa în Guvernul condus de Dăncilă.

Pula este o localitate istorică din Croația. După cum se știe, cu prilejul vizitei premierului croat în România, Proasta României și-a început seria gafelor diplomatice.

Cu premierul croat:

Cu premierul Estoniei:

Cu premierul Muntenegrului:

Cu premierul Macedoniei:


Proasta și Anca Alexandrescu


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD, ultima crimă / Iordache va fi ales astăzi preşedintele Consiliului Legislativ. Mandatul e pe viaţă

2 Un fost senator PSD îl dezbracă de secrete pe liderul PSD / „Diploma lui Ciolacu este falsă, cel mai probabil. E…

3 ULTIMA ORĂ Alegerea lui Iordache este nulă? Pentru funcția de președinte al Consiliului Legislativ sunt necesa…

4 „Noul” PNL / Trei foști miniștri din Guvernele Dragnea și un ministru din Guvernul Ponta candidează din partea …

5 Noi informații / USR PLUS, scor peste așteptări la parlamentare / PSD și PNL merg cap la cap / Struțocămila lui Pont…