SURSE Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: „Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)!

SURSE Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: „Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)!

Meleșcanu a avut o ieșire nervoasă după gafele Proastei în turneul din Balcani: Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula(Croația)! Ministrul de externe al României ar fi cedat nervos după gafa de joi a Proastei României când a confundat capitala Muntenegrului cu cea a așa-zisului stat Kosovo, Priștina, spun surse din ALDE. El a descris atmosfera din delegația României ca fiind penibilă. „Fraților, Doamne-ajută că n-am ajuns și la Pula, în Croația, și nu-mi doresc să fiu ministru de externe dacă vreodată femeia asta va ajunge acolo”, le-ar fi spus el celor din echipa sa. Mai mult Meleșcanu, spun sursele noastre, ar fi amenințat că va avea o discuție foarte serioasă cu Tăriceanu despre rămânerea sa în Guvernul condus de Dăncilă.

Pula este o localitate istorică din Croația. După cum se știe, cu prilejul vizitei premierului croat în România, Proasta României și-a început seria gafelor diplomatice.

Cu premierul croat:

Cu premierul Estoniei:

Cu premierul Muntenegrului:

Cu premierul Macedoniei:


Proasta și Anca Alexandrescu


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

2 Cântărețul Mircea Rusu a fost încarcerat / El este autorul hitului „Omul bun și pomul copt”

3 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România

4 Citiți, oameni buni! / Ambasada SUA din Rusia a făcut public un scurt inventar al armelor și echipamentelor trimise de americani în URSS în timpul celui…

5 VIDEO Priviți ce face vietnamezul ăsta într-o fabrică din Cluj