SURSE: Neculai Onțanu ar putea fi candidatul PSD pentru Sectorul 2 din București. Înțelegerea, mijlocită de Dan Voiculescu

SURSE: Neculai Onțanu ar putea fi candidatul PSD pentru Sectorul 2 din București. Înțelegerea, mijlocită de Dan Voiculescu

PSD și Neculai Onțanu (70 de ani), care și-a făcut un nou partid, au negociat o eventuală susținere a acestuia la Primăria Sectorului 2, au declarat surse politice pentru g4media.ro. Discuțiile au loc după ce Onțanu a încheiat o înțelegere și cu partidul controlat de Dan Voiculescu.

PSD are în acest moment o problemă cu desemnarea unui candidat propriu în Sectorul 2, după ce actualul primar, Mihai Mugur Toader, a ieșit din calcule din cauza notorietății mici, iar negocierile cu viceprimarul PNL Cristian Popescu au eșuat. Popescu va fi candidatul PNL pentru primăria de sector.

Soluția Onțanu, fost primar PSD al Sectorului 2 în două mandate și considerat omul lui Gabriel Oprea, ar fi fost mijlocită de Dan Voiculescu. Partidul acestuia, PPUSL, a anunțat încă din februarie 2020 că îl susține pe Onțanu, președintele Partidului ADER, la Primăria Sectorului 2.

Onțanu a scăpat în 2017 de un dosar penal de luare de mită după ce faptele s-au prescris. Procurorii DNA au susținut că fostul primar al Sectorului 2, Neculai Onțanu, ar fi primit mită două terenuri de la Cristian Borcea, iar unul dintre acestea ar fi ajuns la fostul vicepremier Gabriel Oprea. În acel dosar, Onțanu a fost reținut și arestat preventiv.

Foto: Neculai Onțanu / Facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Orban a primit ce-a meritat!

4 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

5 Așa o fi?