SURSE Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2!

SURSE Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2!

Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2! Toate cele trei măsurători, efectuate de 3 entități diferite, relevă același verdict: de la 48% prezență la vot, candidata PSD nu mai acumulează voturi și, cu fiecare procent de prezență procentele ei scad în favoarea celorlalți candidați.

Toate sondajele pro-PSD scurse în spațiul public până acum sunt pentru prezențe de puțin peste 45%, spun sursele noastre. Asta înseamnă că, practic, procentele PSD față de rezultatele votului din 26 mai nu s-au prea schimbat. O mare surpriză, relevă aceleași sondaje, va fi candidatul PMP, Theodor Paleologu. Nu are șanse la turul 2, dar va obține un scor interesant.

La alegerile europarlamentare din 26 mai, prezența la vot a fost de 49,02%. La primul tur al prezidențialelor din 2014, când au fost, practic, doar doi candidați relevanți, s-a înregistrat o prezență la vot de 53,17%. 

Nu este exclus, spun sursele noastre, ca această prezență să fie atinsă și la scrutinul din 10 noiembrie

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Așa fac rușii cu răniții? / „Comandantul de batalion îl împușcă mortal”

3 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

4 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

5 Cât va rezista la suprafață? / Rusia a mai adus o navă purtătoare de rachete Kalibr în Marea Neagră