SURSE Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2!

SURSE Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2!

Panică la PSD! De la o prezență de 48% în sus, Dăncilă nu intră în turul 2! Toate cele trei măsurători, efectuate de 3 entități diferite, relevă același verdict: de la 48% prezență la vot, candidata PSD nu mai acumulează voturi și, cu fiecare procent de prezență procentele ei scad în favoarea celorlalți candidați.

Toate sondajele pro-PSD scurse în spațiul public până acum sunt pentru prezențe de puțin peste 45%, spun sursele noastre. Asta înseamnă că, practic, procentele PSD față de rezultatele votului din 26 mai nu s-au prea schimbat. O mare surpriză, relevă aceleași sondaje, va fi candidatul PMP, Theodor Paleologu. Nu are șanse la turul 2, dar va obține un scor interesant.

La alegerile europarlamentare din 26 mai, prezența la vot a fost de 49,02%. La primul tur al prezidențialelor din 2014, când au fost, practic, doar doi candidați relevanți, s-a înregistrat o prezență la vot de 53,17%. 

Nu este exclus, spun sursele noastre, ca această prezență să fie atinsă și la scrutinul din 10 noiembrie

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A plecat din țară cu un pașaport regal românesc / S-a stins din viață cea care a fost timp de 25 de ani „prima donna assoluta” a Teatrului de Operă din …

2 ULTIMA ORĂ Comisia Europeană cere scăderi reale de pensii la magistrați și militari

3 Pro TV vrea un format similar cu America Express. Cine ar putea prezenta noul reality show

4 Grecul care i-a scăpat pe români de iobăgie. A fost de șase ori domn al Țării Românești și de patru ori domn al Moldovei

5 „Am văzut cu ochii mei, s-a dus să ia bani de acolo. Nu era un milion, erau 60 de milioane de euro”