SURSE Popoviciu are documente care-i ÎNGROAPĂ pe Băsescu și Tăriceanu! La Londra este vecin cu ambasada SUA

SURSE Popoviciu are documente care-i ÎNGROAPĂ pe Băsescu și Tăriceanu! La Londra este vecin cu ambasada SUA

Surse din interiorul serviciilor secrete spun că repatrierea lui Puiu Popoviciu va depinde foarte mult de rezultatele negocierilor cu autoritățile române. Miliardarul ar fi în posesia unor documente care i-ar îngropa pe fostul președinte Traian Băsescu și pe actualul președinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Afaceri imobiliare, spun bârfele ofițerești.

Antena 3 a prezentat luni imagini cu clădire în care se află apartamentul de la Londra al miliardarului care trebuie să execute 8 ani de pușcărie în România. 

O casă extrem de luxoasă chiar în vecinătatea ambasadei SUA. Chiria pentru un apartament în zona este de 2800 de lire pe săptămână, ceea ce înseamnă aproape 12.000 de lire lunar.

Nu trebuie uitat amănuntul că actuala ambasadă a SUA din București a fost construită pe un teren cumpărat de la Puiu Popoviciu.

Ca și showroom-ul auto al lui Tăriceanu. Nu trebuie uitat nici penthouse-ul Ioanei Băsescu, cumpărat cu 544.000 de euro. Și revândut, în „pierdere”, cu 500 de mii...

Puiu Popoviciu, pe numele căruia România a emis un mandat european de arestare, s-a predat, luni, în capitala Marii Britanii. El a fost eliberat condiționat, după ce a plătit o cauțiune.

Puiu Popoviciu a fost eliberat, după ce a plătit o cauțiune de 200.000 de lire sterline. Omul de afaceri se află sub control judiciar și poartă o brățară de localizare.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

2 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși