SURSE Prăbușirea PSD, pasul doi! Urmează atacul la majoritățile din Consiliile județene! Pact secret Ponta/Tăriceanu?

SURSE Prăbușirea PSD, pasul doi! Urmează atacul la majoritățile din Consiliile județene! Pact secret Ponta/Tăriceanu?

Prăbușirea PSD, pasul doi! Urmează atacul la majoritățile din Consiliile județene! Pact secret Ponta/Tăriceanu? Indiferent de ce i se va întâmpla lui Dragnea în dosarul de la Curtea Supremă, unde el se laudă, mai nou, că face jocurile, prăbușirea PSD va continua, spun sursele noastre. Siguranța pe care-o afișează acum Dragnea este doar o mască. În realitate, știe deja că mișcarea pornită de Ponta nu este una hazardată și fără sorți de izbândă. În spatele său stau forțe care-au decis să iasă din teacă, spun aceleași surse. 

Acum se negociază intens schimbarea majorităților în cel puțin 10 consilii județene. Lucru care ar putea conduce la eliminarea din fruntea acestora a președinților PSD. Este un amănunt nuclear pentru toate slugile care s-au grăbit deja să-l scuipe pe Ponta. Șefii de CJ sunt jupânii care decid viitoarele liste electorale.

Cine îl ajută din umbră pe Ponta la faza asta? Cel pe care l-a salvat de la pieirea din politică, Tăriceanu. Puțină lume mai reține amănuntul că în 14 județe ALDE asigură majoritatea necesară pentru ca PSD să aibă președinții CJ.

Sursele noastre vorbesc chiar despre un pact secret între cei doi, însă noi nu băgăm mâna în foc, deocamdată, pentru informația asta.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...