SURSE Președintele îi dă lovitura de grație lui Dragnea? S-ar putea să-l desemneze pe Grindeanu!

Surse convergente din anturajul prezidențial vorbesc despre o ipoteză bombă! Și anume, desemnarea lui Sorin Grindeanu pentru a forma un nou guvern! Aceste surse susțin că președintele a spus că știe un premier care a strâns un număr record de voturi la învestire: Sorin Grindeanu. Întrebat dacă acesta va fi numele pe care-l va desemna, președintele a răspuns zâmbind că toată lumea va afla după consultările de luni.

Reamintim că PSD/ALDE a reușit să-și debarce propriul guvern, instalat în ianuarie cu o largă majoritate, doar cu sprijinul suspect al deputaților minorităților naționale. Care, tradițional, se abțineau de la vot la moțiunile de cenzură.

Nominalizarea lui Sorin Grindeanu ar însemna practic spargerea PSD. Dar și înlăturarea de la putere a găștii care în ultimele șase luni a pus o presiune aproape mortală asupra organismelor anticorupție. Și și-a anexat practic Curtea Constituțională. 

Alte surse, din zona corespondenților de presă care l-au însoțit pe președinte în vizita din ultima săptămână, sugerează că președintele va desemna un premier la propunerea PSD/ALDE.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

2 Noi date din sondajele pe București. A crescut cu 4 procente numărul indecișilor. Băsescu, la 13%

3 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…

4 Declarația lunii / Mihai Tudose despre o fostă angajată: Dacă o pui pe o insulă pustie, în două zile se ceartă c…

5 Un articol de citit!