SURSE Președintele n-ar mai candida pentru un nou mandat

SURSE Președintele n-ar mai candida pentru un nou mandat

Președintele n-ar mai candida pentru un nou mandat, spun surse convergente din mai multe zone cât se poate de serioase. Și, se pare, această informație a ajuns, printr-o cârtiță, și la liderul PSD. Care, deși nu joacă tontoroiul de bucurie în piață, folosește această informație atât în negocierile din partid cât și în relația cu PNL. Care, la rândul său, se pregătește de implozie. O parte importantă a primarilor de mari orașe fiind în negocieri avansate cu Dacian Cioloș pentru a trece în barca acestuia. Vorbim despre primarii de la Oradea și Arad, dar nu numai.

Pentru că, da, Dacian Cioloș va candida la prezidențialele de la anul. Mai mult ca sigur ca un candidat al „Dreptei Curate”, adică Platforma 100 și USR.

Dealtfel, pentru cine nu știe, la ultimele consultări de la Cotroceni, discuțiile dintre președinte și reprezentanții USR au fost foarte contondente. Și, în acest moment, par ireconciliabile. Asta explică și de ce, spun anumite surse, președintele n-a mai prelungit suspansul și a acordat mandatul proastei propuse de PSD/ALDE. Puțini au fost atenți la amănuntul că la două zile după vizita la Cotroceni, șeful USR a declarat, subit, că în mod cert USR va avea propriul candidat la președinție în 2019.

„Este, din păcate fotografia momentului”, spune una dintre surse. „Lucrurile se pot schimba, nu zice nimeni că nu. Doar trăim în România. Dar, în acest moment așa arată lucrurile: președintele nu va candida”, mai spune sursa noastră.

Trebuie să recunoaștem că, deocamdată, am făcut doar un rezumat al rezumatului din informațiile pe care le avem în legătură cu acest subiect. Unele amănunte sunt de-a dreptul jenante pentru un președinte aflat de trei ani în funcție...

Nu ne face nici ce-a mai mică plăcere să aducem în piață o astfel de informație, dimpotrivă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am dispus angajaţilor firmelor mele să închidă conturile la băncile austriece, iar pe viitor nu mai cumpăr motorină de provenienţă austriacă pentru c…

2 Daniela, polițista sexy care a devenit virală

3 „Nu voi mai prelungi niciun contract, cu nicio firmă cu acționariat austriac” / Primul patron important din România care „ridică piatra”

4 Rusia decide în locul lor? / Pe 16 noiembrie, Austria a semnat la București declarația statelor membre cu privire la oportunitatea extinderii spațiului …

5 VIDEO Rareș Bogdan / Cancelarul Nehammer a amintit că Austria a fost imperiu. M-a șocat