SURSE Presiuni fără precedent pe procuroarea din dosarele grupului infracțional condus de Dragnea înainte de trimiterea în judecată!

SURSE Presiuni fără precedent pe procuroarea din dosarele grupului infracțional condus de Dragnea înainte de trimiterea în judecată!

Presiuni fără precedent pe procuroarea din dosarele grupului infracțional condus de Dragnea înainte de trimiterea în judecată! Procuroarea Alexandra Lăncrănjan este supusă în aceste zile la presiuni inimaginabile pentru a se recuza din dosarele în care anchetează grupul infracțional condus de Dragnea și de a preda dosarele altui procuror! Și nimeni nu vorbește despre asta, spun surse din interiorul DNA. Iar cel care conduce operațiunea de intimidare este chiar ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Presiunile s-au accentuat în ultimele zile după ce s-a primit, din interiorul DNA, informația că Lăncrănjan ar urma să trimită dosarele în judecată. Vineri, Lăncrănjan l-a audiat încă o dată, aproape trei ore, pe Dan Șova. A cărui declarație este ucigătoare pentru Dragnea.

Sursele noastre spun că nu întâmplător a ieșit coada de topor Călin Nistor vineri seara la B1TV. Un bun prilej pentru Toader de a anunța că va cere oficial situația procurorilor detașați în DNA.

Asta după ce miercuri, la Antena 3, declarase că urmează epurări la DNA: „Mulţi dintre procurorii DNA trebuie trimişi înapoi la structurile de unde au fost aduşi, pentru că ei nu au îndeplinit cerinţele legii. Nu poţi să iei procurori de la o judecătorie şi să îl duci la DNA. Nu au experienţă profesională, nu au experienţă de viaţă. Dacă legea ne cere o anumită vechime, nu au decât să se ducă înapoi şi să selectăm pe alţii”, a declarat Tudorel Toader.

 Adică situația procuroarei Alexandra Lăncrănjan! Și a unei alte procuroare care lucrează la dosarul Belina, Mihaela Beldie!!!

Acum o oră a și confirmat pe Facebook:

Oameni buni, nemernicia acestui individ a întrecut toate cotele. S-a transformat, practic, într-un ucigaș cu sânge rece al ideii de justiție!


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?