SURSE Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele

SURSE Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele

Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele către guvernele lor. Surse de la Cotroceni vorbesc despre informații conform cărora protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza în această toamnă.

Însă, spun aceleași surse, președintele Klaus Iohannis nu agreează varianta forțării schimbării actualei guvernări sub presiunea străzii. Președintele plănuiește deja variante pentru 2019. Iar până atunci, când vizează coagularea unei platforme care să-i susțină candidatura, va continua să coabiteze cu actuala majoritate parlamentară. Indiferent dacă ea va fi condusă ca acum, de Dragnea, sau nu.

Potrivit informațiilor noastre, un vârf al protestelor este așteptat la mijlocul lunii octombrie. Unde se preconizează participări de 150-200.000 de oameni la nivelul întregii țări. Cu mult sub nivelul înregistrat în februarie, anul acesta.

Ambasadele transmit însă cifre mai mari. Și avertizează asupra radicalizării protestelor. Și nu exclud o reacție în forță a actualei puteri.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

4 Ucraina pregătește contraatacul! / „Urechile rușilor se deschid doar atunci când o bâtă militară gigantică le lovește capul”

5 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”