SURSE Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele

SURSE Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele

Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele către guvernele lor. Surse de la Cotroceni vorbesc despre informații conform cărora protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza în această toamnă.

Însă, spun aceleași surse, președintele Klaus Iohannis nu agreează varianta forțării schimbării actualei guvernări sub presiunea străzii. Președintele plănuiește deja variante pentru 2019. Iar până atunci, când vizează coagularea unei platforme care să-i susțină candidatura, va continua să coabiteze cu actuala majoritate parlamentară. Indiferent dacă ea va fi condusă ca acum, de Dragnea, sau nu.

Potrivit informațiilor noastre, un vârf al protestelor este așteptat la mijlocul lunii octombrie. Unde se preconizează participări de 150-200.000 de oameni la nivelul întregii țări. Cu mult sub nivelul înregistrat în februarie, anul acesta.

Ambasadele transmit însă cifre mai mari. Și avertizează asupra radicalizării protestelor. Și nu exclud o reacție în forță a actualei puteri.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Scandalul ia amploare! Răsturnare de situație în dosarul banilor șterpeliți din fondul Direcţiei de Informaţii…

3 Jeguri ordinare! / Cîțu, o nouă numire cu cântec

4 Scuipați aici! / Căca-ne-am în ea de țară, care hrănește la sân toți șobolanii în timp ce bietul popor ia drumul…

5 Mister elucidat / Cine este criminalul Elenei, escorta ucisă cu cruzime în Italia