SURSE Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele

Protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza. Președintele nu agreează varianta schimbării actualei guvernări. Ce informații trimit ambasadele către guvernele lor. Surse de la Cotroceni vorbesc despre informații conform cărora protestele din România se vor amplifica și se vor radicaliza în această toamnă.

Însă, spun aceleași surse, președintele Klaus Iohannis nu agreează varianta forțării schimbării actualei guvernări sub presiunea străzii. Președintele plănuiește deja variante pentru 2019. Iar până atunci, când vizează coagularea unei platforme care să-i susțină candidatura, va continua să coabiteze cu actuala majoritate parlamentară. Indiferent dacă ea va fi condusă ca acum, de Dragnea, sau nu.

Potrivit informațiilor noastre, un vârf al protestelor este așteptat la mijlocul lunii octombrie. Unde se preconizează participări de 150-200.000 de oameni la nivelul întregii țări. Cu mult sub nivelul înregistrat în februarie, anul acesta.

Ambasadele transmit însă cifre mai mari. Și avertizează asupra radicalizării protestelor. Și nu exclud o reacție în forță a actualei puteri.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

4 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Florin Lungoci

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Trucurile astea cu cărți sfidează gravitația