SURSE PSD ia în calcul remanierea miniștrilor de la Transporturi, Economie, Turism și Tineret

Șeful PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul remanierea a patru miniștri din guvernul Dăncilă dacă moțiunea de cenzură va pica, au declarat pentru G4Media.ro surse din PSD. Cei vizați ar fi ministrul Transporturilor – Lucian Șova, ministrul Economiei – Dănuț Andrușcă, ministrul Turismului – Bogdan Trif și ministrul Tineretului – Ioana Bran. Și la nivelul secretarilor de stat ar urma să apară schimbări dacă scenariul remanierii va fi acceptat de partid.

Atât Dragnea, cât și alți lideri PSD sunt extrem de nemulțumiți de performanța acestor miniștri, dar și de faptul că au fost implicați în scandaluri publice. Lucian Șova nu a demarat niciun proiect major de infrastructură. Mai mult, el a oprit proiectul autostrăzii Comarnic – Brașov cu Banca Mondială. În plus, Șova a făcut o declarație care a iritat atât Opoziția, cât și opinia publică: a declarat că autostrăzile ar duce la creșterea salariilor și la plecarea multinaționalelor.

Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, a stârnit ilaritate la fiecare apariție publică. Nici el nu a demarat vreun proiect major.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, e și el contestat puternic, dat fiind că nu a rezolvat situația turiștilor înșelați de agențiile de turism.

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a avut o singură apariție publică notabilă: un interviu la Europa FM în care și-a pus consilierii să sune pe post de ascultători obișnuiți și să o laude. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Vela, dezvăluiri incredibile: Am găsit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 mașini Tu…

2 Mafia Albă / Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, membră în CA-urile a 3 companii de stat și conside…

3 Iluzie optică?

4 Ziarul de Iasi / Primarul unei comune a făcut sex cu două minore, în birou. Fetele erau victime ale unei rețele…

5 O mare porcărie, dovada că Securitatea n-a murit! Torționarul disidentului Gheorghe Ursu face închisoare la do…

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Noi dovezi că pisicile conduc de fapt lumea