SURSE PSD ia în calcul remanierea miniștrilor de la Transporturi, Economie, Turism și Tineret

SURSE PSD ia în calcul remanierea miniștrilor de la Transporturi, Economie, Turism și Tineret

Șeful PSD, Liviu Dragnea, ia în calcul remanierea a patru miniștri din guvernul Dăncilă dacă moțiunea de cenzură va pica, au declarat pentru  G4Media.ro surse din PSD. Cei vizați ar fi ministrul Transporturilor – Lucian Șova, ministrul Economiei – Dănuț Andrușcă, ministrul Turismului – Bogdan Trif și ministrul Tineretului – Ioana Bran. Și la nivelul secretarilor de stat ar urma să apară schimbări dacă scenariul remanierii va fi acceptat de partid.

Atât Dragnea, cât și alți lideri PSD sunt extrem de nemulțumiți de performanța acestor miniștri, dar și de faptul că au fost implicați în scandaluri publice. Lucian Șova nu a demarat niciun proiect major de infrastructură. Mai mult, el a oprit proiectul autostrăzii Comarnic – Brașov cu Banca Mondială. În plus, Șova a făcut o declarație care a iritat atât Opoziția, cât și opinia publică: a declarat că autostrăzile ar duce la creșterea salariilor și la plecarea multinaționalelor.

Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, a stârnit ilaritate la fiecare apariție publică. Nici el nu a demarat vreun proiect major.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, e și el contestat puternic, dat fiind că nu a rezolvat situația turiștilor înșelați de agențiile de turism.

Ioana Bran, ministrul Tineretului și Sportului, a avut o singură apariție publică notabilă: un interviu la Europa FM în care și-a pus consilierii să sune pe post de ascultători obișnuiți și să o laude. 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro