SURSE PSD nu mai trece de 27% nici în sondajele proprii! Cea mai mare parte din electorat migrează spre ALDE, nu spre Pro România!

SURSE PSD nu mai trece de 27% nici în sondajele proprii! Cea mai mare parte din electorat migrează spre ALDE, nu spre Pro România!

SURSE PSD nu mai trece de 27% nici în sondajele proprii! Cea mai mare parte din electorat migrează spre ALDE, nu spre Pro România! PSD, spun sursele noastre, nu mai trece de 27% nici măcar în sondajele proprii. Iar trendul este descrescător! Conform informațiilor noastre, cea mai mare parte din electorat migrează spre partidul lui Tăriceanu și nu, așa cum era de așteptat, spre Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

Potrivit surselor noastre, PSD ar mai putea pierde încă două puncte procentuale până în ziua alegerilor. Pieleanu îi garantase lui Dragnea, în urmă cu o lună și jumătate 30 la sută din voturi. Iar Dragnea îl asigurase că prin turarea motoarelor în ziua votului vor mai lua cel puțin două procente. Și, important, vor fi pe locul unu.

Un sondaj IMAS dat publicității vineri dă PSD la 21,5%

Dacă ar avea loc alegerile europarlamentare duminica viitoare, PNL ar obține 25,2%, iar PSD 21,5%, după cum arată datele din BAROMETRU EUROPA FM pentru luna martie, transmite europafm.ro.

În ceea ce privește alegerile prezidențiale – pentru Klaus Iohannis ar vota 44.3% dintre cei care ajung la urne, cu trei procente mai mult față de luna februarie. În creștere este și candidatul aflat pe locul al doilea – Călin Popescu Tăriceanu – liderul ALDE ar obține 18%.

Fostul premier, Victor Ponta, scade în preferințele votanților, dar rămâne pe locul al treilea.

Dacian Cioloș , președintele PLUS, se menține pe locul al patrulea, cu același număr de procente ca luna trecută.

Liviu Dragnea – liderul Partidului Social Democrat – rămâne pe locul al cincilea, dar crește cu 2 procente, ajungând la 8% din intențiile de vot.

Sondajul a fost realizat de IMAS la comanda Europa FM pe un eșantion de 1010 persoane cu vârste de 18 ani și peste, în perioada 18martie – 3 aprilie 2019. Interviurile au fost realizate prin telefon,utilizând metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

Marja de eroare este de +/- 3,1%. Eşantionul este probabilist, multistratificat, cu extragere aleatoare a persoanei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”