Surse PSD: trezorierul partidului o ajută cu bani pe Ana Maria Pătru. Dragnea, tu știi ceva?

Surse PSD: trezorierul partidului o ajută cu bani pe Ana Maria Pătru. Dragnea, tu știi ceva?

După ce a devenit vedetă TV, multă lume s-a întrebat de unde are Ana Maria Pătru bani să plătească presa, așa cum s-a lăudat și să-și plătească cei patru avocați celebri (și deci scumpi) având în vedere că toate bunurile sale sunt sechestrate, conturile blocate iar după perchezițiile domiciliare amănunțite bani dosiți prin casă nu i-au mai rămas. Cum Pătru nu știe vreo meserie, lucrând doar prin funcții politice, nici serviciu nu și-a găsit de la eliberarea din arest. În plus, are amant cu 13 ani mai tânăr iar copilul ei de 19 ani, învățat cu un standard de viață ridicat din șpăgile luate de mami, are și el nevoie de bani. Tot întrebând prin stânga și prin dreapta din ce trăiește Pătru, surse din PSD care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au declarat că Mircea Drăghici, trezorierul partidului, ar fi cel care-i oferă bani fostei șefe AEP, dezvăluie  Curentul

Sursele ne-au declarat, mai dezvăluie  Curentul  că Drăghici chiar s-a enervat că „asta tot îmi cere, tot îmi cere, de unde să-i dau atât?”

Drăghici a devenit trezorierul PSD în luna noiembrie 2010, funcție din care organizează și controlează activitatea financiară a partidului și răspunde direct față de președintele partidului. Trei ani mai târziu, Ana Maria Pătru și soțul său multiplu încornorat, după cum a declarat chiar ea nonșalantă în fața judecătorilor, i-au fost nași de cununie deputatului Drăghici(vezi foto).
Desigur că Drăghici dacă-i dă bani acum nu o face pentru că l-a cununat în urmă cu cinci ani, ci pentru ca Pătru să-și țină gura și să-și retragă denunțul depus la DNA Ploiești împotriva lui Dragnea, așa cum a făcut și în cazul președintelui Consiliului Concurenței.

Drăghici e și el judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru fapte de corupție.
În iulie anul trecut, după ce am dezvăluit că șpăgara Ana Maria Pătru i-a denunțat la DNA Ploiești pe Liviu Dragnea, Elena Udrea, Sebastian Ghiță și Bogdan Chirițoiu de la Consiliul Concurenței și că a primit bani de la Dragnea printr-un senator PSD după ce a ieșit din arest, fosta șefă AEP, într-o intervenție la postul România TV, consemnată de evz.ro, a confirmat denunțurile făcute împotriva lui Dragnea și a lui Udrea dar a susținut că sunt denunțuri mincinoase și că a fost forțată să mintă. Citește denunțurile în articolul Ce nu a declarat Ana Maria Pătru în interviuri: i-a denunțat pe Liviu Dragnea și pe prietena ei Elena Udrea la DNA Ploiești 

Ca scoasă din minți, Ana Maria Pătru și-a pierdut controlul în direct și a susținut că a fost șantajată la DNA Ploiești cu pizza și bomboane. Singurul subiect tabu pentru Pătru a fost acela dacă e adevărat că a vizitat-o un senator PSD când era în arest la domiciliu și dacă i-a adus o sumă importantă de bani de la Dragnea, aceasta fiind mărturisirea ei făcută unui apropiat care a și înregistrat-o și ulterior a predat înregistrarea la DNA Ploiești.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”