SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea

SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea

SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea.

Liderii grupării puciștilor din PSD s-au întâlnit luni dimineață și au început să sune parlamentarii fideli pentru a-i determina să semneze o demisie în grup dacă Liviu Dragnea va forța azi în ședința Comitetului Executiv excluderea din partid a lui Paul Stănescu și a Gabrielei Firea, potrivit mai multor surse din PSD. Puciștii ar conta pe demisia a 30-40 de parlamentari, dar nu e clar dacă aceștia vor marșa la demers, unii dintre ei refuzând deja.

 De altfel, un moment similar ar fi trebuit să se petreacă și la excluderea din partid de acum două săptămâni a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, dar puciștii au rămas atunci în PSD.

Liderii care s-au întâlnit luni dimineață sunt Marian Neacșu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Adrian Țuțuianu.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

2 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

3 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

4 Răsturnare de situație! Ministrul de Interne dus de nas de dușmanii lui Gavriș? Parchetul de pe lângă Tribunal…

5 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …