SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea

SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea

SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea.

Liderii grupării puciștilor din PSD s-au întâlnit luni dimineață și au început să sune parlamentarii fideli pentru a-i determina să semneze o demisie în grup dacă Liviu Dragnea va forța azi în ședința Comitetului Executiv excluderea din partid a lui Paul Stănescu și a Gabrielei Firea, potrivit mai multor surse din PSD. Puciștii ar conta pe demisia a 30-40 de parlamentari, dar nu e clar dacă aceștia vor marșa la demers, unii dintre ei refuzând deja.

 De altfel, un moment similar ar fi trebuit să se petreacă și la excluderea din partid de acum două săptămâni a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, dar puciștii au rămas atunci în PSD.

Liderii care s-au întâlnit luni dimineață sunt Marian Neacșu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Adrian Țuțuianu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”