SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea

SURSE Puciștii din PSD încearcă să provoace demisia din partid a 30-40 de parlamentari dacă Paul Stănescu și Gabriela Firea sunt dați afară de Dragnea.

Liderii grupării puciștilor din PSD s-au întâlnit luni dimineață și au început să sune parlamentarii fideli pentru a-i determina să semneze o demisie în grup dacă Liviu Dragnea va forța azi în ședința Comitetului Executiv excluderea din partid a lui Paul Stănescu și a Gabrielei Firea, potrivit mai multor surse din PSD. Puciștii ar conta pe demisia a 30-40 de parlamentari, dar nu e clar dacă aceștia vor marșa la demers, unii dintre ei refuzând deja.

 De altfel, un moment similar ar fi trebuit să se petreacă și la excluderea din partid de acum două săptămâni a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, dar puciștii au rămas atunci în PSD.

Liderii care s-au întâlnit luni dimineață sunt Marian Neacșu, Mihai Tudose, Paul Stănescu, Marcel Ciolacu și Adrian Țuțuianu.

Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 Poliția Capitalei pusă în genunchi în fața interlopilor de șeful Bogdan Berechet

2 Șerpăria asta este Poliția Română? Amănunte incredibile publicate de o jurnalistă celebră

3 VIDEO Categoria „valori” / Ăla de lângă Bercea Mondial este președintele PSD Olt, cel care i-a luat locul tracto…

4 Revolta lui Adi Hădean / Am ajuns să mâncăm „nutreţ livrabil cu trei linguri de sare şi una de monoglutamat de …

5 HARTA clanurilor interlope din București. Cine controlează lumea subterană şi cum sunt împărţite teritoriile