SURSE Rețeaua lui Dragnea se PRĂBUȘEȘTE! Urmează noi descinderi, rețineri, arestări! În 2016 a plătit ziariști „la bucată”!

SURSE Rețeaua lui Dragnea se PRĂBUȘEȘTE! Urmează noi descinderi, rețineri, arestări! În 2016 a plătit ziariști „la bucată”!

Este degringoladă totală în Grupul Infracțional Organizat, spun surse din interior. GIO se prăbușește ca un castel de nisip pe măsură ce procurorii ajung, aproape în fiecare zi, la noi și noi piste. Tot mai mulți oameni-cheie, folosiți pentru a mitui sau falsifica, fac mărturisiri complete. Dragnea, după ce a cedat nervos și s-a răstit la o ziaristă, săptămâna trecută, a fost sfătuit să nu mai iasă public la declarații.

Dar asta nu va putea dura la nesfârșit. Cică s-a ajuns și la cei care s-au ocupat, începând din primăvara lui 2016, de cumpărarea prieteniei mai multor ziariști, „la bucată”. Cu sume variind între 20 și 40.000 de euro pentru doar 9 luni!

Aceleași surse spun că urmează noi descinderi, rețineri, arestări în cadrul GIO Dragnea.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?