SURSE Sebastian Cucoș revine la șefia Jandarmeriei București, cu câteva zile înainte de împlinirea unui an de la violențele din 10 august

SURSE Sebastian Cucoș revine la șefia Jandarmeriei București, cu câteva zile înainte de împlinirea unui an de la violențele din 10 august

Sebastian Cucoș revine la conducerea Jandarmeriei București, după ce i-a expirat delegarea pe funcția de adjunct al conducerii Jandarmeriei, structura centrală, au declarat pentru  G4Media.ro surse din ministerul de interne.

Sebastian Cucoș, fostul șef al Jandarmeriei până pe 15 august 2018, cel care se afla la comanda instituției în seara reprimării violente a mitingului din Piața Victoriei, a fost numit, prin decizie a ministrului de Interne Carmen Dan, adjunct al actualului șef al Jandarmeriei, Ionuț Sindile, potrivit unui comunicat transmis de MAI pe 23 august 2018.

Reamintim că pe 15 august 2018 cel de-al doilea mandat de șef interimar al instituției deținut de Cucoș a expirat și, pentru că legea interzice o a treia numire interimară, conducerea Jandarmeriei a fost preluată de Ionuț Sindile, la acea vreme adjunct al lui Sebastian Cucoș.

Sebastian Cucoș a fost pus sub acuzare de procurori în dosarul reprimării violente a mitingului din 10 august din Piața Victoriei.

Amintim că Sebastian Cucoș a fost trimis în luna iunie și la Valea Uzului pentru a coordona activitățile forțelor de ordine de la cimitirul eroilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa