SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României! Șefii Jandarmeriei au refuzat să pună în practică ordinul dat de Dragnea de a evacua Piața Victoriei, spun surse din interiorul ministerului de Interne! Șeful Jandarmeriei va fi demis! Poliția București a convocat toți polițiștii în această seară. Asta sugerează intenția de a face arestări masive, scrie jurnalistul Moise Guran pe Facebook.

Sunt deja 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Jandarmeria Română a anunţat că se va interveni în Piaţa Victoria pentru restabilirea ordinii publice în zona de desfăşurare a protestului, în jurul orelor 22.00.

“S-au făcut somaţiile legale, se va interveni spre restabilirea ordinii publice, cele trei semnale luminoase de avertizare au fost făcute”, a precizat Jandarmeria Română.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, dezvăluiri murdare despre Ponta și Hrebenciuc

2 Așa o fi?

3 Dovada că unii dintre procurorii români sunt niște dobitoci / Cazul italianului „înșelat” de o gorjeancă

4 Expo-nuri în Poliția Română?

5 „Derapajul” lui Năsui nu mai pare întâmplător / ​Lobby puternic împotriva Legii 5G / Companiile chineze, în frunte…