SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României! Șefii Jandarmeriei au refuzat să pună în practică ordinul dat de Dragnea de a evacua Piața Victoriei, spun surse din interiorul ministerului de Interne! Șeful Jandarmeriei va fi demis! Poliția București a convocat toți polițiștii în această seară. Asta sugerează intenția de a face arestări masive, scrie jurnalistul Moise Guran pe Facebook.

Sunt deja 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Jandarmeria Română a anunţat că se va interveni în Piaţa Victoria pentru restabilirea ordinii publice în zona de desfăşurare a protestului, în jurul orelor 22.00.

“S-au făcut somaţiile legale, se va interveni spre restabilirea ordinii publice, cele trei semnale luminoase de avertizare au fost făcute”, a precizat Jandarmeria Română.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria