SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

SURSE Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Șefii Jandarmeriei au refuzat ordinul lui Dragnea de a evacua oamenii din fața Guvernului! 247 de răniți în războiul PSD cu populația României! Șefii Jandarmeriei au refuzat să pună în practică ordinul dat de Dragnea de a evacua Piața Victoriei, spun surse din interiorul ministerului de Interne! Șeful Jandarmeriei va fi demis! Poliția București a convocat toți polițiștii în această seară. Asta sugerează intenția de a face arestări masive, scrie jurnalistul Moise Guran pe Facebook.

Sunt deja 247 de răniți în războiul PSD cu populația României!

Jandarmeria Română a anunţat că se va interveni în Piaţa Victoria pentru restabilirea ordinii publice în zona de desfăşurare a protestului, în jurul orelor 22.00.

“S-au făcut somaţiile legale, se va interveni spre restabilirea ordinii publice, cele trei semnale luminoase de avertizare au fost făcute”, a precizat Jandarmeria Română.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

2 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…

3 Adevărul despre pensiile speciale: Boc le-a eliminat, Ponta și Dragnea le-au reînființat!

4 Lucian Duță, atac fără precedent la Vlad Voiculescu: Bunicul lui Voiculescu a fost general de Securitate în ce…

5 Cum s-a răzbunat o moldoveancă pe polițista care i-a întrerupt partida de sex