SURSE Tudose, sunat cu disperare de Dragnea după ce-a aflat c-o schimbă și pe Olguța Vasilescu! Premierul o are-n cătare și pe Shhaideh!

Este iar criză la vârful Guvernului și în PSD! Tudose, se pare, joacă la rupere! La scurt timp după ce televiziunile au anunțat schimbarea intempestivă a șefului ANAF, telefonul premierului Mihai Tudose suna cu disperare. Era șeful PSD, Liviu Dragnea. Care l-a chemat de urgență la o întâlnire. Întâlnire care a și avut loc, fiind confirmată de toată presa. Însă nimeni n-a dat amănunte despre ce s-a vorbit. 

Dragnea era turbat, spun sursele noastre. Aflase de la informatorii plasați în jurul lui Tudose că premierul a avut o întâlnire cu un posibil înlocuitor al Olguței Vasilescu, la ministerul Muncii. Surpriză totală: Tudose i-a confirmat întâlnirea și i-a spus lui Dragnea că la prima ieșire în decor a Fiolei o schimbă fără să informeze partidul. Mai mult, Tudose i-a spus lui Dragnea că are în vedere să schimbe miniștrii la Agricultură și la ministerul Dezvoltării. Și că va numi deja în aceste ministere oameni care să-l informeze corect cu ceea ce întâmplă. Și care-i vor înlocui, la momentul potrivit, pe actualii titulari.

Fraților, voi realizați despre ce vorbim? La MDRAPFE e ministru Sevil Shhaideh!!!

Sursele noastre spun că Dragnea a ieșit negru de la întâlnire. Dădicule, obișnuiește-te cu ideea, începi să devii istorie inginere...

Marți seară, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată marţi în Monitorul Oficial, Mihaela-Virginia Toader a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Tot printr-o decizie a premierului, Mihai-Iulian Vişan a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale....


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Confirmare oficială / Dragnea și Tăriceanu au dat liber Ungariei să-și facă de cap în Transilvania!

2 Document / Așa arată jaful PSD! Guvernul Orban refuză plăți de aproape 150 milioane lei pentru proiecte PNDL făc…

3 Informație / Președintele pregătește din umbră o mutare care poate îngropa definitiv PSD

4 Judecați voi! O judecătoare care a scăpat ca prin minune de pușcărie se pensionează cu 16.000 de lei pe lună, …

5 Circoteca proastelor în PSD! Mazetele lui Dragnea se păruiesc în public!

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic