SURSE Tudose, sunat cu disperare de Dragnea după ce-a aflat c-o schimbă și pe Olguța Vasilescu! Premierul o are-n cătare și pe Shhaideh!

SURSE Tudose, sunat cu disperare de Dragnea după ce-a aflat c-o schimbă și pe Olguța Vasilescu! Premierul o are-n cătare și pe Shhaideh!

Este iar criză la vârful Guvernului și în PSD! Tudose, se pare, joacă la rupere! La scurt timp după ce televiziunile au anunțat schimbarea intempestivă a șefului ANAF, telefonul premierului Mihai Tudose suna cu disperare. Era șeful PSD, Liviu Dragnea. Care l-a chemat de urgență la o întâlnire. Întâlnire care a și avut loc, fiind confirmată de toată presa. Însă nimeni n-a dat amănunte despre ce s-a vorbit. 

Dragnea era turbat, spun sursele noastre. Aflase de la informatorii plasați în jurul lui Tudose că premierul a avut o întâlnire cu un posibil înlocuitor al Olguței Vasilescu, la ministerul Muncii. Surpriză totală: Tudose i-a confirmat întâlnirea și i-a spus lui Dragnea că la prima ieșire în decor a Fiolei o schimbă fără să informeze partidul. Mai mult, Tudose i-a spus lui Dragnea că are în vedere să schimbe miniștrii la Agricultură și la ministerul Dezvoltării. Și că va numi deja în aceste ministere oameni care să-l informeze corect cu ceea ce întâmplă. Și care-i vor înlocui, la momentul potrivit, pe actualii titulari.

Fraților, voi realizați despre ce vorbim? La MDRAPFE e ministru Sevil Shhaideh!!!

Sursele noastre spun că Dragnea a ieșit negru de la întâlnire. Dădicule, obișnuiește-te cu ideea, începi să devii istorie inginere...

Marți seară, potrivit unei decizii a prim-ministrului publicată marţi în Monitorul Oficial, Mihaela-Virginia Toader a fost numită în funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Tot printr-o decizie a premierului, Mihai-Iulian Vişan a fost numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale....

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi dezvăluiri despre Vlad Voiculescu, un personaj cu un CV controversat

2 ZVON O halcă din PSD se va desprinde din partid după 6 decembrie! Se vorbește despre 25 de senatori și deputaț…

3 BREAKING Aproape un milion de euro ascunși în ligheane sau în pereți / „Noi fabrici de permise” descoperite de p…

4 Români, aveți încredere în președintele vostru, nu vă va dezamăgi!

5 „Pe ăsta l-am arestat eu!” / Berbeceanu, uluit după ce un fost şef al prostituatelor a ajuns consilier local PSD…