SURSE Tudose, tot mai ENERVAT de CRĂTIȚĂREASA lui Dragnea și vrea s-o demită! Polițiștii sunt în stare de REVOLTĂ!

Premierul Mihai Tudose este tot mai enervat de actuala ministresă de la Interne. Și îl așteaptă pe Dragnea pentru o discuție despre schimbarea ei de la conducerea ministerului, spun surse din anturajul primului ministru. Aceleași surse mai spun că premierul a fost informat că la baza Poliției Române mocnește o stare de revoltă. Care a fost alimentată de ultimele declarații ale slugii lui Dragnea de la Teleorman, care a ieșit „să-i acuze pe cei mici pentru jocurile celor de sus”.

Conform unor surse din Poliție, recentul examen de la Academie, unde în afara lui Marian Godină au candidat și mulți copii de polițiști, a fost scânteia care a aprins fitilul.

Carmen Dan, fosta secretară de școală cu facultatea la Ecologică, cocoțată de Dragnea la conducerea Ministerului de Interne, a avut duminică o declarație nerușinată pe Facebook. În care dădea vina pe un simplu polițist pentru fuga din țară a prietenului lui Mazăre, prieten la rândul lui cu Dragnea,  Avraham Morgenstern.

Carmen Dan a scris, intr-o postare pe Facebook, ca "nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si duce la indeplinire sarcinile pe care le are conform fisei postului".

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou