SURSE Tudose, tot mai ENERVAT de CRĂTIȚĂREASA lui Dragnea și vrea s-o demită! Polițiștii sunt în stare de REVOLTĂ!

SURSE Tudose, tot mai ENERVAT de CRĂTIȚĂREASA lui Dragnea și vrea s-o demită! Polițiștii sunt în stare de REVOLTĂ!

Premierul Mihai Tudose este tot mai enervat de actuala ministresă de la Interne. Și îl așteaptă pe Dragnea pentru o discuție despre schimbarea ei de la conducerea ministerului, spun surse din anturajul primului ministru. Aceleași surse mai spun că premierul a fost informat că la baza Poliției Române mocnește o stare de revoltă. Care a fost alimentată de ultimele declarații ale slugii lui Dragnea de la Teleorman, care a ieșit „să-i acuze pe cei mici pentru jocurile celor de sus”.

Conform unor surse din Poliție, recentul examen de la Academie, unde în afara lui Marian Godină au candidat și mulți copii de polițiști, a fost scânteia care a aprins fitilul.

Carmen Dan, fosta secretară de școală cu facultatea la Ecologică, cocoțată de Dragnea la conducerea Ministerului de Interne, a avut duminică o declarație nerușinată pe Facebook. În care dădea vina pe un simplu polițist pentru fuga din țară a prietenului lui Mazăre, prieten la rândul lui cu Dragnea,  Avraham Morgenstern.

Carmen Dan a scris, intr-o postare pe Facebook, ca "nu sunt aici pentru a-mi da demisia atunci cand un politist judiciar dintr-o oricare sectie de politie din Romania nu-si duce la indeplinire sarcinile pe care le are conform fisei postului".



Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani