Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol scris de Reportaje-Live  SURSELE PUTERII PSD. SURSA 1 - BOR

„Vreti sa schimbam ceva? Atunci trebuie sa mergem la sursa iar sursele puterii PSD sunt in principal doua: BOR si ANTENA3 - RTV.

Dupa parerea mea PSD e terminat dar cu toate acestea tot va lua peste 20%. M-am uitat cu atentie la intalnirile lor de la Craiova, Suceava si Iasi. Am vazut in sali si pe afara doar tristete. Excluzand o mana de imbuibati din coruptie, primari semi-analfabeti si interlopi, am vazut afara doar oameni saraci, apatici, adusi cu autocarele, o fanfara incercand sa acopere huiduielile si un "lider" cu un discurs inconstient.

Acesta este PSD acum. Partidul coruptilor, al condamnatilor penal, al functionarilor spagari, al sinecurilor, al nepotismelor si al "smecherilor" care fura din banii statului.

Masca construita pe promisiuni si atent vopsita de televiziunile lui Voiculescu si Ghita s-a topit. In spatele ei se vede clar, dupa 30 de ani, hidosenia unui partid organizat ca un grup infractional, mizeria unor tradatori de tara speriati ca isi vor pierde puterea si libertatea si un sistem osificat de coruptie care distruge tara aceasta de zeci de ani.

Au facut praf Romania, au indatorat-o pentru zeci de ani, au slabit puterea legii, au subminat presa libera, au tradat si vandut pe nimic resursele facand jocul rusilor. Raul facut acestei tari are nevoie de ani sa fie reparat.

Daca dupa anii acestia mai voteaza cineva PSD inseamna ca este parte a sistemului, beneficiar direct sau tampit absolut.

Si totusi PSD, asa in cadere libera cum este, va lua procente importante. Pentru ca in toti anii acestia o forta cu impact enorm asupra societatii i-a sustinut neconditionat.

Dragii mei cititori de multe ori uitam sau nu vedem toata imaginea. PSD nu ar fi reusit niciodata sa faca ce a facut fara BOR. PSD nu ar fi ajuns atat de departe fara biserica ortodoxa romana.

Biserica Ortodoxa Romana a fost, este si va fi agentul electoral numarul unu al PSD. Armatele de popi fara constiinta ajung pana in fiecare catun, pana in fiecare sat influentand oamenii sa voteze PSD si luptand de partea PSD pana la a face campanie electorala deschisa in biserici. BOR condusa de patriarhul Daniel, homosexual santajat de rusi, fost securist dovedit, este unul dintre cele mai perverse si corupte sisteme care influenteaza Romania saraca si needucata.

BOR este o organizatie netransparenta, bazata in mod fundamental pe coruptie. Este stiut ca parohiile sunt distribuite printr-un mecanism clientelar de spagi iar preotii fara bani sau pile primesc parohii in catune uitate de Dumnezeu.

Rapacitatea cu care acumuleaza resurse aceasta entitate este imensa. Nu le pasa de nimic si nu au nici un Dumnezeu. Au calcat in picioare valorile crestine fara nici o remuscare. Au un intreg mecanism prin care storc banii de la naivii lor clienti dar mai ales de la statul roman. Veti vedea in zilele urmatoare cum PSD le va ceda gratuit 10% din padurile Romaniei, paduri ale poporului roman de valoare inestimabila care nu le-au apartinut niciodata ca de altfel si multe alte retrocedari false.

Aceasta organizatie profund corupta de factura medievala joaca un rol determinant in inapoierea Romaniei. In afara de bugetarii corupti si oamenii sistemului, bazinul electoral PSD este format din oameni needucati, oameni vulnerabili din cele mai sarace judete si localitati. In acele localitati BOR taie si spanzura facand jocurile acestui partid.

Indiferent ca sunt noi dau vechi, cinstiti sau corupti, politicienii evita sa vorbeasca deschis despre aceasta organizatie retrograda.

Este timpul sa vorbim deschis despre rolul imens al BOR in zona politica. Fara BOR si Voiculescu-Ghita, PSD ar lua sub 5%.

Vreti sa schimbati ceva? Atunci trebuie atacata sursa puterii sistemului. Trebuie intarit si depolitizat CNA-ul si trebuie raspundere in fata legii pentru implicarea in politica a oricarei religii.”



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa