„Survivor România“: care sunt primii trei concurenți care și-au asigurat locul în săptămîna finalei

„Survivor România“: care sunt primii trei concurenți care și-au asigurat locul în săptămîna finalei

Marea finală a show-ului de la Pro TV are loc pe 24 mai: trei concurenți sunt în pericol de eliminare, trei și-au consolidat pozițiile.

Alexandra Porkolab s-a protejat de eliminare folosind simbolul imunității FOTO Pro TV

Aseară, cei șase membri ai tribului Taino au revenit pe traseu în cel mai important joc de Imunitate de până acum și ultimul înainte de săptămâna finalei. Alexandra Porkolab, care a primit simbolul imunității de la Andreea Moromete , a fost singura relaxată, deoarece, chiar dacă nu ar fi obținut imunitatea la joc, se putea proteja de o eventuală nominalizare folosind simbolul.

Jocul s-a desfășurat pe timp de noapte, pentru că trei dintre membri tribului Taino – Andrei, Carmen și Ștefania – au venit direct din Columbia, unde au petrecut o noapte, drept recompensă după jocul de luni.

Dan Ursa a precizat încă de pe insulă că își dorește foarte mult să câștige acest joc, pentru că a realizat că numai așa poate fi în siguranță. Pentru asta a dat totul, l-a învins pe Andrei Krișan și a câștigat colanul care îi garantează prezența în săptămâna finalei. „Am avut un moment de ezitare și asta m-a costat. Dar vreau să-l felicit pe Dan, știu cât de mult și-a dorit să câștige. Și a meritat!“, a spus Krișan, la finalul jocului.

Punctul culminant al serii a fost consiliul de Nominalizare. „Mi-e greu să iau o decizie pentru că, de-a lungul vieții, am fost acel om care făcea totul pentru ca cei din jur să fie bine. Însă, pentru ca cei din jurul meu să fie bine, trebuie să fiu eu bine. Decid să folosesc acest simbol pentru a mă proteja“, a spus Alexandra Porkolab, care s-a salvat folosind simbolul Imunității și și-a asigurat și ea locul în săptămâna finalei.

La nominalizarea colectivă, au fost doi concurenți cu același număr de voturi, astfel că ambii sunt nominalizați pentru eliminare: Andrei Krișan și Alexandra Ciomag.

Nominalizarea individuală a purtătorului de colan, Dan Ursa, a fost Ștefania Stănilă. Astfel, alături de primii doi nominalizați, Ștefania este și ea în pericol să fie eliminată miercuri seara. Carmen Grebenișan nu a fost nominalizată, deci are și ea un loc asigurat în săptămâna finalei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro