„Survivor România“. Ce concurentă a făcut o criză de isterie din cauza eliminării: „Nu e corect! Nu e corect!“ VIDEO

„Survivor România“. Ce concurentă a făcut o criză de isterie din cauza eliminării: „Nu e corect! Nu e corect!“ VIDEO

Eliminarea de aseară a fost însoțită de lacrimi și de emoții puternice, dar și de o adevărată criză de plâns și nervi.

Robert Moscalu a fost eliminat din reality-show-ul de la Pro TV, după patru luni. Foarte emoționat, concurentul a plâns când și-a spus discursul final și când și-a luat la revedere de la colegii de trib. Andreea Moromete a făcut o criză de isterie, considerând că Robert nu merita să plece.

Andreea Moromete, criză de plâns după eliminarea lui Robert de la Survivor România FOTO Pro TV

Nu e corect! Nu e corect! „De ce mereu oamenii reali și corecți au de suferit? Nu trebuia să pleci!“, a spus ea, plângând în hohote.

Îmi doream să rămân în concurs. Vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, oamenilor de lângă mine cu care am conviețuit patru luni. E uimitor ce am trăit, m-am dezvoltat pe toate planurile posibile. O să-mi fie dor de «Survivor România»“, a spus el.

După o seară dificilă, cu un Consiliu de nominalizare, a urmat o zi grea pentru cei doi concurenți aflați în pericol să părăsească competiția de la Pro TV. În Consiliul de marți, nominalizarea de grup a fost Ștefania Stănilă, iar cea individuală, făcută de Andrei Krișan, Robert Moscalu.

Andreea Moromete, care a găsit simbolul de Imunitate ascunsă, prin care se poate salva pe ea sau pe un coleg de trib de la o nominalizare pentru eliminare, a decis să țină acest lucru secret față de colegii săi. Nu a împărtășit acest lucru nici măcar foștilor Războinici și a decis să folosească simbolul ca să se salveze pe ea, dacă va fi cazul.

Nu aș fi folosit simbolul pe care-l am pentru nimeni. Prefer să-l folosesc pentru mine. Având în vedere că am posibilitatea asta magică de a folosi simbolul când vreau eu, vreau să-l folosesc pentru mine, categoric, fiindcă nu vreau să plec eu“, a spus Andreea Moromete. Deși a regretat eliminarea lui Robert Moscalu, ea nu a folosit simbolul pentru a-l salva pe colegul său.

Cei opt concurenți din tribul Taino au avut și un joc de comunicare, iar ca recompensă câștigătorii au primit obiecte dragi de acasă, obiecte cu mare valoare sentimentală.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…