„Survivor România“: ce concurenți ajung în săptămâna finalei

„Survivor România“: ce concurenți ajung în săptămâna finalei

În acestă seară are loc ultimul joc de Imunitate înainte de săptămâna finalei, iar unii concurenți își vor consolida pozițiile.

Krișan e încrezător în forțele proprii, după ce a câștigat mai multe jocuri la Survivor România

Este săptămâna cu numărul 19 în competiție pentru cei șase rămași în joc. Carmen Grebenișan, Alexandra Ciomag, Andrei Krișan, Alexandra Porkolab, Ștefania Stănilă și Dan Ursa dau zi de zi totul pentru a-și asigura locul în finala din 24 mai. Până atunci, fiecare probă și fiecare joc îi trece prin stări extrem de diverse.

În această seară, în noua ediție „Survivor România“, transmisă la Pro TV de la 21.30, ei luptă în cel mai important joc de Imunitate al sezonului, care va asigura pentru unii dintre ei un loc în săptămâna marii finale.

Andrei Krișan, care a câștigat aseară jocul pentru Recompensă , are încredere în forțele proprii, când el și colegii lui din tribul Taino vor reveni pe traseu pentru o nouă provocare. Daniel Pavel le va da vestea cea mare: „Este ultimul joc de Imunitate înainte de săptămâna finalei“. Așa că victoria va fi capitală pentru persoana care o va obține. „Dacă nu câștig colanul, o să intru la nominalizare“, va spune una dintre concurente. Despre cine este vorba și dacă așa va fi, rămâne de văzut.

Jocul nu va fi punctul culminant al serii, ci Consiliul de Nominalizare. Cine va fi votat și va ajunge la decizia celor de acasă? Care vor fi concurenții siguri pe calificarea în ultima săptămână din show? Telespectatorii vor afla în această seară, de 21.30, la Pro TV, într-o nouă ediție din reality-show-ul „Survivor România“! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

3 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat