„Survivor România“. Cea mai șocantă eliminare: Doc părăsește, în sfârșit, competiția VIDEO

„Survivor România“. Cea mai șocantă eliminare: Doc părăsește, în sfârșit, competiția VIDEO

Concurentul care a declanșat cele mai mari conflicte în această ediție a reality-show-ului a fost eliminat după două luni și jumătate.

Doc a fost eliminat de la Survivor România FOTO Pro TV

Atmosfera a devenit aproape de nesuportat în tabăra Faimoșilor în ultimele două săptămâni, iar conflictele dintre Doc și restul echipei nu mai conteneau. Din acest motiv, Faimoșii au pierdut jocuri pe bandă rulantă, iar starea lor de spirit era la pământ.

În ediția de aseară, s-a ajuns la un deznodământ dorit de toată lumea, chiar și de Doc: acesta a primit cele mai puține voturi de la telespectatori, astfel că a fost eliminat. Cu toate acestea, votul i-a șocat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici.

Sunt extrem de liniștit că treaba asta s-a terminat. Tumultul sufletesc a fost de nesuportat în ultimele două săptămâni și nu mai știam să fac față. Vă mulțumesc pentru decizia asta și sunt pe deplin liniștit“, a spus Doc.

În ediția de miercuri seara, nominalizarea pentru eliminare a lui Alin Chirilă, unul dintre cei mai buni Războinici pe trasee, i-a surprins chiar și pe Faimoși, care au încercat să ghicească motivul. „Eu cred că e mai meltean, probabil că face niște glume proaste prin tabără, iar fetele lor nu halesc“, a spus Ada.

După scandalul uriaș și chiar agresiunea fizică în care a fost implicată cu Doc , Ada a primit scuze de la acesta, însă nimeni nu se mai lasă păcălit. Când Doc i-a cerut iertare Adei, cei prezenți chiar l-au ironizat, în special Ștefania, care a declarat public că își dorește din tot sufletul ca Doc să fie eliminat din concurs .

El și când își cere scuze te împroașcă cu noroi. Dar, cu orice risc, chiar să ies din emisiune, dacă vreodată se mai apropie de mine și mă mai împinge, îi dau direct un cap în gură“, a mai spus Ada.

Un nou joc de recompensă – iar recompensa a fost chiar generoasă, o masă copioasă, dans și o plimbare cu catamaranul – a adus din nou față în față echipele. Războinicii au câștigat proba, așa că au avut forțe proaspete la următoarea probă, jocul pentru comunicare și au fost din nou învingători. Astfel, ei au putut conversa pe WhatsApp cu un prieten.

Războinicii se poartă frumos cu Remus, cel pe care-l țin în captivitate în urma noilor reguli de săptămâna aceasta , împart mâncarea cu el, iar acesta a început să se simtă confortabil în echipa adversă. De altfel, patru dintre Faimoși - Zmărăndescu, Kamara, Doc și Iftimoaie – au comentat pe seama apropierii sale de Faimoși, iar Mihai Zmărăndescu a spus chiar că Remus „i-a trădat“. „Cei doi băieți, care atunci când am plecat din camp erau prietenii mei, Kamara și Mihai, s-au convertit la religia Doc și Iftimoaie, de la care n-am nicio pretenție“, a comentat Remus.

În Consiliul de eliminare, cei propuși au așteptat cu emoții verdictul: din tabăra Faimoșilor Ionuț Iftimoaie, Doc și Ada Dumitru, iar din tribul Războinicilor Alin Chirilă, Lucianna și Robert Moscalu. Cel care a părăsit „Survivor România“, în urma votului publicului, a fost Doc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro