„Survivor România“: cine e următorul concurent în pericol să plece din Republica Dominicană

„Survivor România“: cine e următorul concurent în pericol să plece din Republica Dominicană

În ediția din această seară, cei opt concurenți se întorc pe traseu pentru un nou joc de Imunitate, care le poate asigura liniștea pentru încă o săptămână.

Opt concurenți au rămas în cursă la „Survivor România“ FOTO Pro TV

Mă simt mai mult decât perfect. Este cazul să câștige și o fată“, va spune Ștefania înainte de joc, în timp ce Krișan vrea să-și ia revanșa pentru săptămâna trecută când a pierdut și a ajuns la vot. „Sunt bine, sunt pregătit. Simt că sunt o țintă“, declară acesta înainte de a intra pe traseu.

După jocul de imunitate, cei opt se vor reuni în Consiliul de nominalizare în urma cărui vor fi nominalizați pentru eliminare doi concurenți: unul la votul de echipă, celălalt în urma votului câștigătorului colanului de Imunitate. Dintre ei, publicul va alege cine va părăsi competiția.

Când simțeau că lucrurile s-au așezat și că au găsit strategiile potrivite pentru a merge cât mai departe în show, aseară au aflat că nu vor mai exista deloc echipe în jocuri. Au înțeles că de acum trebuie să fie mai duri, mai siguri pe ei și mai atenți la fiecare detaliu. Nu mai există loc de greșeli, nu mai e vreme de ezitări sau de momente în care să te gândești cât de bine era în confortul de acasă.

La primul joc pe cont propriu, Ștefania a demonstrat că i-a mai rămas energie și pentru finalul de sezon și s-a descurcat incredibil pe traseu. După ce a jucat finala chiar cu buna ei prietenă, Carmen, fosta gimnastă a câștigat o recompensă de neuitat: un zbor cu elicopterul, o masă copioasă și o noapte la hotel. Nu a fost singură, ci a ales să-i aibă aproape pe Carmen, Andrei și Dan Ursa.

Între timp, concurenții rămași pe insulă au avut parte de multă liniște și relaxare. În timp ce se plimba, Andreea Moromete a descoperit și ultimul indiciu necesar găsirii simbolului de Imunitate ascunsă. Rămâne de văzut dacă-l va și descoperi.

Cine se va impune în jocul pentru Imunitate și cine ajunge la votul celor de acasă, telespectatorii pot afla de la 20.30, la Pro TV. Show-ul „Survivor România“ poate fi urmărit în avans pe Voyo.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...