„Survivor România“. De ce au plâns în hohote Kamara și Mihai Zmărăndescu

„Survivor România“. De ce au plâns în hohote Kamara și Mihai Zmărăndescu

Până la Marea Unificare din această săptămână , Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat în două probe de echipă, la care au avut alături patru foști concurenți.

Kamara, îndurerat pentru că a ratat șansa de a vorbi cu fiul său FOTO Pro TV

Zanni și Alex Delea , câștigătorii ultimelor două sezoane „Survivor România“, Elena Chiriac, finalistă anul trecut și Oana Ciocan, semifinalista în 2022, s-au alăturat celor două triburi, în calitate de mentori, și au participat la jocuri alături de concurenți.

Zanni și Elena Chiriac au ajuns în tabăra Faimoșilor, Alex Delea și Oana Ciocan la Războinici și au intrat alături de aceștia la cele două jocuri din prima ediție a acestei săptămâni: un joc de recompensă și unul de comunicare.

Prima probă a avut ca premiu un picnic pentru echipa câștigătoare, iar a doua o recompensă pe care toți concurenții o așteaptă de când au ajuns în Republica Dominicană: un apel video cu familia.

Încă o dată, Războinicii s-au mobilizat mai bine decât Faimoșii în acest sezon și au reușit să câștige ambele jocuri. Dacă pot îndura foamea și condițiile grele din tabără, Faimoșii duc cel mai mult lipsa celor dragi, așa că înfrângerea la jocul de comunicare a fost o lovitură devastatoare pentru ei, mai ales pentru Kamara și Mihai Zmărăndescu .

Ambii au plâns în hohote, deoarece aceasta era unica șansă de a-și vedea copiii. Kamara, pe băiețelul său Leon , care are grave probleme de sănătate și pentru care Faimosul vrea să câștige marele premiu de 100.000 de dolari, iar Mihai Zmărăndescu pe băiețelul său de doar două luni, Patrick, pe care nu-l vede crescând. De altfel, Zmărăndescu a afirmat în numeroase situații cât regretă că pierde această perioadă din viața fiului său.

„Survivor România“: Faimoșii, îndurerați

Măi, nu se poate! Era singura dată când puteam să vorbesc cu Leon. N-or să ne mai dea apel video“, a spus Kamara printre lacrimi, iar pentru Zmărăndescu situația a fost de-a dreptul tragică.

Nu mai pot să stau fără să-mi văd băiatul. E a 15-a oară când pierd aici! Nu mai pot!“, a spus acesta după joc, plângând în hohote. „Voiam să-mi văd băiatul. Puteam și eu să văd cât a crescut. Și-așa mă simt vinovat de când am plecat, că n-am asistat la creșterea lui. E foarte dureros“, a adăugat concurentul.

Emoții și lacrimi au fost și în echipa Războinicilor, dar pentru că și-au revăzut familia pentru prima dată de când au intrat în concursul „Survivor România“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Halep, prima veste bună după o lungă perioadă: Situația paradoxală cu care se confruntă

2 VIDEO Lucrurile iau o turnură surprinzătoare în Rusia! Primii militari ruși luați prizonieri de gherila anti-Putin

3 Contraofensiva a început cu stângul? Ucraina ar fi atacat cu șase batalioane mecanizate și două batalioane de tancuri în sudul Donețkului / Rusia susțin…

4 Cum a devenit Austria fortăreața Rusiei în Europa / Amănunte greu de digerat despre o țară care s-a opus intrării României în Schengen

5 10.000 de fotografii și documente de pe laptopul lui Hunter Biden au apărut pe internet!