„Survivor România“: De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul imunității pentru a se salva

„Survivor România“: De ce nu a folosit Andreea Moromete simbolul imunității pentru a se salva

Concurenta a avut un atu important, care i-ar fi permis să rămână în concurs, dar și-a jucat greșit „cartea“.

Andreea Moromete a fost convinsă că nu va fi nominalizată și nu a folosit simbolul imunității

„Survivor România“ a intrat în linie dreaptă: cei șase concurenți rămași în cursă au intrat aseară în penultima săptămână a competiției, urmând ca marea finală să aibă loc pe 24 mai.

Săptămâna trecută, Andreea Moromete a fost eliminată și nu a folosit simbolul imunității pentru a se salva, ci i l-a dat Alexandrei Porkolab. Cei rămași în tabără au comentat aseară această decizie surprinzătoare.

Dacă ea știa că va fi nominalizată, cred că ar fi folosit simbolul“, a spus Ștefania. „Da, ea a cerut mereu să fie anunțată înainte, dacă va fi nominalizată pentru eliminare, încă de când eram pe insula Războinicilor“, a comentat Dan Ursa.

Andrei Krișan, cel care a nominzalizat-o pentru eliminare pe Moromete, nu a anunțat-o anterior de acest lucru, pentru că relațiile dintre el și restul Războinicilor se răciseră. Astfel, aceasta nu a știut că va fi propusă pentru eliminare și nu și-a folosit simbolul înainte de vot.

Alexandra Porkolab a admis că a fost total surprinsă de gestul colegei sale. „Nu m-am așteptat să mi-l dea mie (simbolul imunității – n.r.). Mă simt norocoasă“, a spus ea. Tribul Taino este divizat, neoficial, în două tabere: pe de o parte, Andrei Krișan , Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă, pe de alta, foștii Războinici Alexandra Porkolab, Alexandra Ciomag și Dan Ursa. Cei din urmă au simbolul imunității la îndemână, și, automat, o putere mai mare marți seara, la jocul de Imunitate.

Aseară, cei șase membri ai tribului Taino au revenit pe traseu în jocul pentru Recompensă, iar miza a fost peste așteptările lor: o excursie în Columbia, cu avionul, cazare la hotel, plimbări și mese la restaurant. Andrei Krișan a câștigat din nou jocul (după alte două jocuri de câștigate săptămâna trecută) și le-a luat alături de el, pentru a se bucura de recompensa în Columbia, pe cele două aliate ale sale, Ștefania și Carmen.

Dan Ursa, al cărui vis este să ajungă în Columbia, a fost foarte dezamăgit că nu a câștigat jocul, dar și mai dezamăgit de faptul că fostul său coleg din tribul Războinicilor, Andrei Krișan, nu l-a ales pentru excursia în Columbia, mai ales că știa cât de mult își dorește. „Dacă până acum mi se părea normal să le ia Krișan pe fete, acum mă așteptam să mă aleagă, vă spun sincer. Eu n-am avut niciun conflict cu el, din contră, chiar vorbim, rezonăm. Aș vrea să nu mai fie atât de previzibil“, a mărturisit Dan Ursa.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…