„Survivor România“: Faimoșii vor pierde un om. Iftimoaie crede că eliminarea e necesară pentru liniștea echipei

„Survivor România“: Faimoșii vor pierde un om. Iftimoaie crede că eliminarea e necesară pentru liniștea echipei

Faimoșii au avut un început de săptămână foarte prost și au patru concurenți nominalizați pentru a pleca acasă, după ce au pierdut ambele jocuri de imunitate.

Ionuț Iftimoaie crede că o eliminare va face bine echipei sale

„Rocadă“ la „Survivor România“: după ce s ăptămâna trecută au câștigat ambele jocuri de imunitate, au primit recompense în mâncare și și-au păstrat echipa intactă, Faimoșii au luat locul Războinicilor și au suferit două înfrângeri consecutive.

N-ați pomenit ce vipere am în jur. E incredibil ce au «țesut» fetele astea.

În ediția de marți seara, au fost învinși din nou de Războinici, dar doi dintre Faimoși au avut noroc. Mai exact purtătorii colanelor de imunitate, Iftimoaie și Ștefania, au fost aleși de Războinici pentru a împărți cu ei recompensa în mâncare.

Și la joc, și în tabără, atmosfera devine tot mai greu de suportat, iar Doc este cel care creează în continuare cele mai multe conflicte . Tocmai de aceea, Ionuț Iftimoaie a spus, diplomat, fără să nominalizeze, că plecarea unui coechipier este cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla echipei, căci ar calma spiritele. „Înclin să cred că aceste nominalizări ne vor face bine. Prin plecarea cuiva se vor liniști apele“, a spus Iftimoaie.

Iar apele au fost tulburate încă o dată de Doc, deja nominalizat pentru eliminare în primul Consiliu al săptămânii, alături de Crina Abrudan și de Ada . La Consiliul de după al doilea joc de imunitate, nominalizarea Faimoșilor a fost Carmen Grebenișan, iar numărul celor în pericol să părăsească competiția este acum de patru.

Nu știu dacă sunteți la curent cu asociația femeilor de la noi (din trib – n.r.), care sunt foarte unite. În clipa în care tu o arăți pe una cu degetul, toate vin și te hăcuiesc verbal. Eu m-am retras din «aperitivele» strategice ale luptei. Sâsâie o grămadă de șerpi“, a spus Doc, întrerupt de Ștefania: „Vorbești de tine?“. „N-ați pomenit ce vipere am în jur. E incredibil ce au «țesut» fetele astea", a încheiat Doc.

Foarte afectată de nominalizare, Carmen Grebenișan a izbucnit în lacrimi și a declarat: „Am învățat foarte multe la «Survivor», în primul rând, că nu poți avea încredere în oameni. Și că nu toți sunt oameni. Și cea mai mare greșeală e să te destăinui cuiva“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?