„Survivor România“: Războinicii au câștigat imunitatea, dar scandalurile se țin lanț. „Vulpe ca tine n-am văzut în 40 de ani“

„Survivor România“: Războinicii au câștigat imunitatea, dar scandalurile se țin lanț. „Vulpe ca tine n-am văzut în 40 de ani“

Al doilea joc de imunitate al săptămânii a fost câștigat de Războinici, dar, în pofida acestui lucru, conflictele sunt tot mai puternice în tabăra lor.

Conflictele nu se mai sfârșesc în tribul Războinicilor FOTO Pro TV

După ce luni seară Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate, Faimoșii au fost marți într-o formă mai slabă și au cunoscut înfrângerea. Nu doar că au fost și ei nevoiți să propună trei coechipieri pentru eliminare, dar au și pierdut o recompensă importantă în mâncare: hot dog și cartofi prăjiți.

La jocul pentru imunitate individuală au câștigat Carmen Grebenișan și Remus Boroiu. La Consiliu, nominalizarea colectivă a fost Ada, Carmen l-a nominalizat pe Kamara, iar Remus pe Bianca Patrichi.

Codruța Began, care cu o seară înainte a fost nominalizată a patra oară pentru eliminare , are zile tot mai grele alături de Războinici, care o acuză de manipulare, minciună și falsitate.

Imediat după Consiliul de nominalizare de luni, echipa a avut o discuție în tabără, iar Codruța a fost criticată dur. Dan Ursa, unul dintre cei mai concilianți Războinici, a răbufnit.

Nici nu vreau să stau lângă tine. Ți-ai bătut joc de mine astăzi cum nu a făcut-o nimeni în 40 de ani. Eu nu-ți permit să-ți bați joc de mine, să mă faci pe mine marionetă. Ce-ai zis, că fraierul... ursul păcălit de vulpe. Vulpe ca tine n-am văzut în 40 de ani. Ești vulpea vulpilor, care crede că scandalul o scoate în evidență . Te hrănești cu scandal“, i-a spus Dan Codruței.

Dicuția a continuat dimineața în tribul Războinicilor și un alt conflict pare să iasă la iveală. Alexandra Porkolab a fost surprinsă că a fost nominalizată pentru eliminare cu o zi înainte, acest lucru a afectat-o foarte tare și a izbucnit în plâns. „Singurul lucru care m-a dezamăgit este că eu credeam în unitatea acestei echipe, care, atunci când a fost vorba de Alexandra Porkolab, n-a mai fost“, a spus ea.

Reacția ei a fost falsă și exagerată, în opinia Andreei Moromete, care s-a numărat printre cei care au propus-o pe Alexandra pentru eliminare. „Nu mai suport vrăjeala asta, măcar spune că te oftici! Se vede de la o poștă că e vrăjeală ieftină“, a comentat Andreea Moromete.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...