„Survivor România“: Scandal la Faimoși între Carmen Grebenișan și Kamara. „Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal!“ VIDEO

„Survivor România“: Scandal la Faimoși între Carmen Grebenișan și Kamara. „Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal!“ VIDEO

Concursul de la Pro TV a trecut de jumătate, nervii sunt întinși la maximum, iar dorul de casă și condițiile grele își spun cuvântul.

Carmen Grebenișan a avut o cădere nervoasă la Survivor România FOTO Pro TV

Cele două triburi s-au înfruntat aseară la jocul de comunicare, iar recompensa a constat într-o conversație pe WhatsApp cu un membru al familiei.

La jocul de comunicare, Carmen Grebenișan s-a duelat cu Alexandra Ciomag, iar cea din urmă a câștigat punctul. Kamara , aflat pe margine, nu a avut deloc o atitudine fair-play și a șicanat-o pe tot parcursul probei pe Alexandra Ciomag, lucru care a deranjat-o chiar și pe colega sa de la Faimoși, Carmen. Și nu doar pe ea.

„Doamne, dar ce om e Kamara, în ce hal. Tot spunea lângă mine: «Ciomag, nu poți, Ciomag o să cazi, vezi că o să cazi. Vezi că ești proastă! Ești proastă!»“, le-a povestit Alexandra Ciomag Războinicilor, la finalul probei.

Comentariile lui au deranjat-o și pe Carmen Grebenișan, care a avut o cădere nervoasă din cauza faptului că a pierdut punctul și de teamă că echipa sa va pierde proba de comunicare cu familia.

Aceasta a început să plângă, apoi a avut o izbucnire nervoasă și a început să țipe la Kamara: „Măi, Kamara, ți se pare normal să dorești răul altcuiva? Că atragi răul! Încontinuu: nu bagă, nu bagă! Nu, nu-i bine să zici încontinuu de rău altcuiva. Ai țipat la Ciomag tot timpul!“, a spus Carmen Grebenișan, care nu s-a putut opri din plâns minute bune, oricât au încercat să o consoleze colegii ei.

Ai încredere că o să câștigăm, este comunicarea noastră“, i-a spus Ionuț Iftimoaie lui Carmen Grebenișan, în timp ce aceasta plângea în hohote.

Spre finalul probei, Kamara, cu nervii întinși la maximum , a devenit mai agresiv și i-a atacat și pe Războinici, pe Robert l-a numit „posedat“, iar pe Dan Rusu „cel mai fals“. Totuși, Faimoșii au câștigat, în cele din urmă, jocul de comunicare și au putut vorbi cu cei dragi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...