„Survivor România“. Situație dramatică la Războinici: două imunități pierdute și patru nominalizări pentru eliminare

„Survivor România“. Situație dramatică la Războinici: două imunități pierdute și patru nominalizări pentru eliminare

Atmosfera încărcată din tabără, lipsa mâncării și starea de spirit deplorabilă au dus la un reultat pe care Războinicii nu-l credeau posibil nici în cele mai rele coșmaruri: două jocuri de imunitate pierdute.

Conflictele nu se mai sfârșesc în tribul Războinicilor FOTO Pro TV

Războinicii sunt cu moralul la pământ și continuă să piardă probe. Fără recompense în mâncare, cu numeroase conflicte izbucnite în sânul echipei, cu orgolii puse mai presus de binele echipei, Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Faimoșii, care trec printr-o perioadă bună, fără certuri în trib , cu recompense în mâncare primite în urma jocurilor câștigate, s-au concentrat și au reușit să-i învingă din nou pe adversarii lor și în ediția de marți seară a reality-show-ului de la Pro TV.

Astfel, în această săptămână ei sunt scutiți de emoții. Au câștigat a doua imunitate, deci niciun concurent din tribul lor nu va fi nominalizat pentru eliminare, astfel că echipa va rămâne intactă.

Războinicii, în schimb, au fost nevoiți să facă o nouă nominalizare colectivă după această înfrângere. Numele care a ieșit din urnă a fost Lucianna Vagneti. Ea se alătură celorlalte trei concurente nominalizate deja: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab și Alina Radi .

Astfel, situația în tribul lor devine dramatică: patru dintre cei nouă membri ai echipei sunt nominalizați pentru eliminare. Concurenta care va părăsi competiția „Survivor România“ va fi anunțată în ediția de miercuri seara.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...