„Survivor România“. Situație dramatică la Războinici: două imunități pierdute și patru nominalizări pentru eliminare

„Survivor România“. Situație dramatică la Războinici: două imunități pierdute și patru nominalizări pentru eliminare

Atmosfera încărcată din tabără, lipsa mâncării și starea de spirit deplorabilă au dus la un reultat pe care Războinicii nu-l credeau posibil nici în cele mai rele coșmaruri: două jocuri de imunitate pierdute.

Conflictele nu se mai sfârșesc în tribul Războinicilor FOTO Pro TV

Războinicii sunt cu moralul la pământ și continuă să piardă probe. Fără recompense în mâncare, cu numeroase conflicte izbucnite în sânul echipei, cu orgolii puse mai presus de binele echipei, Războinicii au pierdut și al doilea joc de imunitate al săptămânii.

Faimoșii, care trec printr-o perioadă bună, fără certuri în trib , cu recompense în mâncare primite în urma jocurilor câștigate, s-au concentrat și au reușit să-i învingă din nou pe adversarii lor și în ediția de marți seară a reality-show-ului de la Pro TV.

Astfel, în această săptămână ei sunt scutiți de emoții. Au câștigat a doua imunitate, deci niciun concurent din tribul lor nu va fi nominalizat pentru eliminare, astfel că echipa va rămâne intactă.

Războinicii, în schimb, au fost nevoiți să facă o nouă nominalizare colectivă după această înfrângere. Numele care a ieșit din urnă a fost Lucianna Vagneti. Ea se alătură celorlalte trei concurente nominalizate deja: Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab și Alina Radi .

Astfel, situația în tribul lor devine dramatică: patru dintre cei nouă membri ai echipei sunt nominalizați pentru eliminare. Concurenta care va părăsi competiția „Survivor România“ va fi anunțată în ediția de miercuri seara.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Procuror cu mașină de 180.000 € trecută în declarația de avere / Familiile din DNA: Cât se câștigă la „birourile Kovesi”, din România

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 Justiția din Ro a luat-o razna? Cum este posibil așa ceva?

4 Misterele Budapestei / Un fost parlamentar Fidesz ar avea dovezi despre modul în care guvernul Ungariei s-a implicat în România și a finanțat aspirațiil…

5 VIDEO Imagini greu de privit cu un șofer de TIR român...