SUSPECT! Avocata lui Dragnea, trimisă sâmbătă la Antena 3 să-și ceară scuze față de șefa DNA după ce vineri îi ceruse demisia, la același post!

Suspect, foarte suspect! Avocata lui Dragnea, Maria Vasii, trimisă sâmbătă la Antena 3 să-și ceară scuze față de șefa DNA după ce vineri îi ceruse demisia, la același post! Începe să-și facă efectele „întâlnirea de zece minute” dintre Dragnea și Iohannis? Nu vrem să spunem încă ce se vorbește, mai așteptăm câteva zile.

Ce spunea vineri Maria Vasii:

„Pentru faptul că DNA nu a intrumentat lucrurile așa cum trebuie, eu îndemn conducerea DNA să își dea demisia.

Poate este și un mesaj pentru marile companii, pentru marile corporații să vină în România pentru că, deși se vorbește despre lupta împotriva corupției, iată că se poate scăpa cu dosarele de mare corupție”, a declarat avocata lui Dragnea, Maria Vasii, la Antena 3.

Ce a declarat sâmbătă avocata lui Dragnea:

Avocata Maria Vasii a afirmat, la Antena 3: „Doar o frază aș vrea neapărat să spun. Eu simt nevoia să-mi cer iertare în fața doamnei Kovesi. De fapt, această putere ocultă din umbră era foarte încântată când noi discutam despre procurorul-șef DNA, când era cineva arătat în spațiul public ca fiind vinovat de anumite abuzuri, tocmai pentru ca în spatele acestui nume adevărata putere ocultă să pună stăpânire și să distrugă, pentru că avea un țap ispășitor veșnic în lumina reflectoarelor, veșnic adusă în discuție”.

Facem precizarea că discuția avea o cu totul o altă temă. Ceea ce face ca declarația avocatei lui Dragnea să pară și mai „bizară”...

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Așa o fi?

4 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Poteras

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X