SUSPECT Cumpănașu a publicat pe Facebook înregistrările audio ale apelurilor Alexandrei la 112, dar apoi le-a șters fără explicații

SUSPECT Cumpănașu a publicat pe Facebook înregistrările audio ale apelurilor Alexandrei la 112, dar apoi le-a șters fără explicații

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, adolescenta ucisă în Caracal, a publicat pe pagina de Facebook înregistrările audio, spunând că a obținut acordul părinților pentru a le da publicității. Postările au devenit extrem de virale în scurt timp și, în doar 20 de minute, înregistrările au fost distribuite de mii de persoane, au primit aproape 1500 de comentarii și peste 4500 de reacții. La scurtă vreme după ce le-a dat publicității, Alexandru Cumpănașu a șters înregistrările de pe pagina sa, fără nicio explicație.

 Alexandru Cumpănașu este președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României și unul dintre beneficiarii de fonduri publice de la Ministerul de Interne. De asemenea, Cumpănașu a fost unul dintre cei care au sprijinit public guvernele PSD din ultimii trei ani.

  Citește mai multe aici.








Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria