SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare!

SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare!

SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare! Imediat după ce Voiculescu se va vedea exonerat de condamnarea „ilegală”, următorul pas este recuperarea bunurilor sechestrate de DNA și solicitarea de la statul român a unor despăgubiri uriașe!

Urmăriți mai jos ce-a fost aseară la Antena 3! Gâdea a început pregătirea terenului...

„Antena TV Group are drept de preempțiune pe blocul turn. N-avea niciun fel de legătură cu așa-zisul teren.. blocul turn, care era sediul central al trustului, primim drept de preempțiune pe acest bloc turn, simbolul trustului Intact, ceea ce cred că pentru toți cei care au încercat să distrugă oameni, destine, posturi de televiziune, trusturi de presă, în acest moment cred că au o problemă uriașă”., a anunțat deja Gâdea...





Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”