SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare!

SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare!

SUSPECT/Voiculescu știe deja că vin amnistia și grațierea? Gâdea a început duminică seara pregătirea terenului pentru reabilitare! Imediat după ce Voiculescu se va vedea exonerat de condamnarea „ilegală”, următorul pas este recuperarea bunurilor sechestrate de DNA și solicitarea de la statul român a unor despăgubiri uriașe!

Urmăriți mai jos ce-a fost aseară la Antena 3! Gâdea a început pregătirea terenului...

„Antena TV Group are drept de preempțiune pe blocul turn. N-avea niciun fel de legătură cu așa-zisul teren.. blocul turn, care era sediul central al trustului, primim drept de preempțiune pe acest bloc turn, simbolul trustului Intact, ceea ce cred că pentru toți cei care au încercat să distrugă oameni, destine, posturi de televiziune, trusturi de presă, în acest moment cred că au o problemă uriașă”., a anunțat deja Gâdea...
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Acuzată că face gărzi „la negru”, directoarea medicală de la Socola a demisionat prin e-mail din vacanța din R…

2 Ceva mai penibil nu există...

3 Așa o fi?

4 Invazie de turiști români în toată Grecia / Presa elenă: Pe insule auzi aproape exclusiv românește

5 Cursă entuziasmantă la JO 2020! Ancuța Bodnar și Simona Radiș și-au spulberat adversarele în calificări și sun…