Suspiciuni de abuz sexual asupra unui minor la o tabără de vară a tineretului AUR

Suspiciuni de abuz sexual asupra unui minor la o tabără de vară a tineretului AUR

O minoră susține că e posibil să fi fost agresată sexual într-o cameră de hotel din Olimp, județul Constanța, stațiune unde se afla alături de o delegație a AUR pentru a participa la o tabără de vara a tineretului Alianței, potrivit surselor Adevărul.

Acuzații de agresiune sexuală la adresa a doi membri ai AUR. Foto: Arhivă

Minora în vârstă de 17 ani a sesizat poliția din Ialomița sâmbătă, 16 septembrie, cu privire la faptul că ar putea fi victima unei agresiuni sexuale.

Mai exact, tânăra ar fi fost cazată, în intervalul 14-16, la un hotel din stațiunea Olimp, județul Constanța,unde ar fi participat la o tabără de vara a organizației de tineret a formațiunii, susțin sursele Adevărul.

Minora le-ar fi declarat anchetatorilor că a consumat excesiv băuturi alcoolice, în zilele de 14 și 15 septembrie. Când a revenit la domiciliu, tânăra a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, motiv pentru care s-a prezentat cu părinții la spital și ulterior aceștia au sesizat poliția, fiind deschisă o anchetă.

În primă fază, fata ar fi declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și că nu dorește să dea detalii cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. Pe de altă parte, sursele Adevărul spun că vizați de acuzații ar fi doi bărbați în vârstă de 40 de ani, fără antecedente penale, din Ialomița.

Au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice și s-a efectuat test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ, menționează sursele Adevărul.

Până la publicarea știrii, reprezentanții formațiunii nu au transmis un punct de vedere în legătură cu acest subiect.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Dilema Danei Budeanu / „Dacă tu nu i-o sugi, cine i-o suge?”

2 Ea este românca rămasă goală în fața lui Mussolini, și și-a recuperat banii în 1931 punând pistolul pe masa bancherilor

3 Cineva din Europa de Est a dat 136 de milioane $ pe un apartament de lux din Dubai care nici măcar n-a fost construit

4 VIDEO Detalii tulburătoare despre crima căreia i-a căzut victimă tânăra de 23 de ani din București, însărcinată în 4 luni

5 VIDEO Pe Miss Venezuela 2023 o cheamă Ileana!