Sylvester Stallone şi familia lui, „în văzul lumii”, într-un reality-show

Sylvester Stallone şi familia lui, „în văzul lumii”, într-un reality-show

Starul de la Hollywood Sylvester Stallone are un nou proiect - un rol în propriul reality-show, alături de familia lui, relatează marţi Reuters.

Actorul veteran din „Rocky” şi „Rambo”, soţia sa Jennifer şi cele trei fiice ale lor - Sophia, Sistine şi Scarlet - vor călca pe urmele altor familii de vedete, Osbourne şi Kardashian, fiind însoţiţi de camere de luat vederi în timp ce îşi desfăşoară activităţile de zi cu zi, potrivit Agerpres.

Reality-show-ul, intitulat „The Family Stallone”, care are premiera pe Paramount+ săptămâna aceasta, îl prezintă pe Stallone pe platourile de filmare, lucrând pentru seria de televiziune „Tulsa King”, precum şi acasă, unde sunt prezentate atât momente de sărbătoare, cât şi scene mai intime.

„De mult timp am vrut să facem asta, adică să împărtăşim câte ceva din viaţa noastră pentru că este distractiv”, a declarat Stallone pentru Reuters, într-un interviu comun cu Jennifer şi fiicele lor.

„Are, de asemenea, un mesaj că, indiferent de ceea ce ai, de faptul că avem toate capcanele bogăţiei şi suntem foarte norocoşi, ne confruntăm cu aceleaşi probleme, aceleaşi dorinţe, nevoi şi cerinţe pentru iubire, iar toate acestea sunt acolo, în văzul lumii”, a adăugat vedeta.

Familia Stallone a declarat că ideea acestui reality-show a venit de la podcast-ul realizat de Sistine şi Sophia, „Unwaxed”.

„Ne-am prezentat toată familia în el şi toată lumea a fost aşa de şocată că toţi erau atât de amuzanţi şi abordabili şi dădeau sfaturi grozave despre afaceri”, a spus Sistine. „Cred că oamenii pur şi simplu au dorit să vadă din ce în ce mai mult”, a adăugat ea.

Întrebat despre comparaţiile cu reality-show-ul „The Kardashians”, Stallone a declarat: „Cred că familia Kardashian a fost genială în ce a făcut şi foarte originală; noi o luăm în altă direcţie. Dar principalul lucru este că nu încerci să copiezi pe cineva. Ele sunt ele, noi suntem noi, iar asta cred că oferă publicului varietate”.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...