Tânăr român, acuzat că ar fi răpit o fată de 17 ani și o amenință cu pistolul. Poliția a descoperit altceva

Tânăr român, acuzat că ar fi răpit o fată de 17 ani și o amenință cu pistolul. Poliția a descoperit altceva

Falsa răpire de care fusese făcut responsabil tânărul român a fost, de fapt, o răzbunare a altei fete părăsite de bărbat.

Falsa răpire a fost, de fapt, o răzbunare

Alarma a fost dată vineri seară, când o femeie a sunat la numărul de urgență spunând că fiica sa de 17 ani și o prietenă sunt ținute captive într-o casă din via del Tipografo de un tânăr înarmat cu un pistol, care i-a luat și telefonul mobil pentru a o împiedica să ceară ajutor, scrie ilrestodelcarlino.it.

Fata ar fi plecat de acasă de Ziua Internațională a Femeii. În casa semnalată locuia un bărbat român de 23 de ani, cu condamnări anterioare, inclusiv pentru port de armă. Astfel, când poliția a ajuns la domiciliu, a izolat zona pentru siguranță și a înconjurat casa.

Părinții băiatului au fost lăsați să iasă, iar apoi și două fete, care se aflau în interior.

Încet-încet, s-a aflat ce s-a întâmplat. Tânărul de 23 de ani care ar fi trebuit să aibă arma nu era acasă: s-a întors la scurt timp, a fost percheziționat și nu avea nimic asupra lui.

Ascultându-le pe cele două fete, polițiștii au lămurit ce s-a întâmplat. Fosta iubită a tânărului de 23 de ani a fost cea care a alertat familia fetei. Aceasta era furioasă din cauza noii sale relații și a sunat un prieten pentru a-i spune că a fost răpită și ținută sub amenințarea armei.

O minciună, spusă la furie, care a declanșat un scandal. Poliția a trimis mai multe mașini de poliție, Le-a luat o oră pentru a constata că, în cele din urmă, nu a avut loc nicio răpire, nu era nicio armă.

Cele două fete care se aflau în apartament (una dintre ele ar fi noua iubită a tânărului de 23 de ani) au spus că sunt bine, că nu au fost constrânse. Cealaltă, fosta iubită trădată, care făcuse apelul alarmant pentru a se răzbuna pe el, se afla în schimb la ea acasă.

Dar poliția, într-o asemenea confuzie, a trebuit să potolească și spiritele familiilor fetelor și ale tânărului de 23 de ani, care se acuzau reciproc. În cele din urmă, toată lumea a plecat acasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...