Tăpălagă, omul care a DEZVĂLUIT că Ghiță este în Serbia, postare INCENDIARĂ pe Facebook! Arată cu degetul spre slugile Grindeanu și C.Dan!

Tăpălagă, omul care a DEZVĂLUIT că Ghiță este în Serbia, postare INCENDIARĂ pe Facebook! Arată cu degetul spre slugile Grindeanu și C.Dan!

Dan Tăpălagă, jurnalistul care a dezvăluit pe 15 martie că infractorul Ghiță se află în Serbia, face afirmații incendiare pe contul său de Facebook despre complicitățile care au condus la acoperirea fugii lui Ghiță. Dar și despre minciunile unui alt penal, Dan Andronic...

Ce scrie Tăpălagă:

„Am anuntat acum o luna, in premiera, pe data de 15 martie, ca Ghita a fost localizat in Serbia. Au negat atunci toti: premierul Grindeanu, procurorul general Lazar, ministerul de interne. Mai multi jurnalisti s-au declarat sceptici ca pe Ghita il mai cauta cineva si ca s-ar ascunde in tara vecina. Ne-am tinut pe picioare si am repetat informatia, deoarece aveam surse de maxima incredere si confirmari ca am scris adevarul. Nu e usor, cand toata credibilitatea iti este pusa la indoiala.

Problema e ca statul roman prin cativa reprezentanti a dezinformat oficial opinia publica, desi realitatea era cea pe care o vedem confirmata azi. Acum se complica lucrurile si pentru Andronic. A negat la audierile de la Politie ca s-a vazut cu Ghita, dar ce cauta, totusi, in Serbia la inceputul lunii martie? Il vad acum la Romania TV comentand cu maxim tupeu prinderea lui Ghita, incercand evident sa demonstreze ca nu are nimic de ascuns. La halul in care se balbaie azi Andronic pe la televiziuni, nu stiu daca ar trece testul poligraf.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa