Țara în care bărbații mint cel mai mult în privința bărbăției lor

Țara în care bărbații mint cel mai mult în privința bărbăției lor

Bărbații au ajuns să mintă în legătură cu dimensiunea penisului, pentru a-și spori încrederea în sine, potrivit unui studiu. Într-o țară europeană, au existat respondenți care s-au lăudat că ar fi chiar mai dotați decât deținătorul Recordului Mondial.

Bărbații au ajuns să mintă pentru a-și spori încrederea FOTO Arhivă

Tot mai mulți bărbați ajung să mintă în legătură cu mărimea „bărbăției” lor , adăugând cel putin un centimetru în plus. Cercetătorii explică acest fenomen prin dorința lor a-și umfla ego-ul. Faptul a fost demonstrat în cadrul unui studiu, în care respondenților, exclusiv de sex masculin, li s-a cerut să raporteze mărimea. Majoritatea bărbaților par să fi făcut „măsurători eronate”. Media finală a ieșit mult peste media țării.

Danezii, nesinceri în privința „bărbăției”

Studiul a fost realizat în Danemarca și a înregistrat diverse măsurători fizice făcute acasă, de 224 de bărbați, scrie The Sun.

Potrivit datelor statistice, lungimea medie a țării este de 14,88 cm (5,9 inchi), dar respondenții au urcat-o la 18,02 cm (7,1 inchi). Rezultatul a venit chiar și după ce cercetătorii au eliminat orice răspuns ridicol. Spre exemplu, unii care au susținut că ar avea mai mult 34 cm (13,4 inchi), despre care se spune că este cel mai mare din lume.

Autorul studiului, Jacob Dalgaard Christensen, de la Universitatea Suedeză de Științe Agricole, este de părere că abaterea este prea extremă pentru a se fi produs din cauza unei erori de măsurare.

Mărimea auto-raportată de participanți a fost cu 21,1% mai mare decât media daneză.

Bărbații, în medie, au exagerat dimensiunea penisului lor în erecție pentru a se prezenta pe ei înșiși într-un mod interesant", a afirmat autorul studiului, Jacob Dalgaard Christensen.

El a numit-o un „marker al masculinității”, potențat pentru a crește stima de sine.

Un studiu global din 2015 a constatat că lungimea medie a penisului în erecție este de 13,1 cm, în timp ce NHS o situează între 13 și 18 cm. Cercetări recente sugerează că penisurile sunt cu 24% mai mari decât acum 29 de ani, ceea ce, potrivit experților, ar putea fi cauzat de substanțele chimice din mediul înconjurător.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ai greșit platforma” / „Bă, ai înnebunit!!! Ați ajuns săraci? / Iubita lui Selly a produs stupefacție în online cu ultimele postări

2 PSD s-a încurcat în propriile combinații cu sindicatele? / Liderii PNL au simțit că Ciolacu are genunchii moi! L-au mandatat pe Ciucă să pună presiune p…

3 VIDEO „Dacă eşti obraznic, te trimit şi în altă parte!” / Reacția unei doctorițe căruia un pacient i-a reproșat că se juca pe telefon în timp ce oamenii…

4 Elita rusă nu mai crede în victorie / „Războiul clanurilor” pentru tronul „țarului Putin” a început

5 VIDEO Din nou panică la granița Rusiei cu Ucraina! / Canalele de Telegram anunță o pătrundere a trupelor de diversiune în regiunea Bryansk