Țărănoiul Penal, ieșire în „presa internațională”! I-a dat interviu BULGARULUI care a lansat INTOXICAREA cu armamentul NUCLEAR!

Țărănoiul Penal, ieșire în „presa internațională”! I-a dat interviu BULGARULUI care a lansat INTOXICAREA cu armamentul NUCLEAR!

Țărănoiul Penal de la Teleorman a promovat miercuri interviul său în „presa internațională” prin oficinele Propagandei PSD! Dar, ce să vezi, presa internațională este secțiunea de Bulgaria a Euractiv.com! Iar ziaristul internațional care l-a intervievat este Georgi Gotev, cel care a anuntat ca Statele Unite isi muta armele nucleare din Turcia in Romania, starnind un imens scandal in tara! Celălalt Penal, Ponta, chiar l-a acuzat pe jurnalist ca da stiri false, produse in laboratoarele Moscovei.

In interviul acordat euractiv.com, Dragnea l-a laudat pe Ponta fara masura in fata lui Georgi Gotev. 

„Victor Ponta este vazut ca fiind unul dintre cei mai buni si pro-europeni prim-ministri pe care Romania i-a avut vreodata. A luat deciziile economice mai liberale decat au putut sa le ia chiar partidele de dreapta cand au fost la putere. Guvernul PSD, din care am facut parte, a redus taxele in mod semnificativ, a accelerat in mare masura absorbtia fondurilor europene si a restaurat salariile si pensiile care au fost taiate de guvernul anterior. Acest lucru s-a resimtit in economie, dar mai important este ca s-a simtit in buzunarele cetatenilor. Stiti in mod sigur ca, in momentul guvernarii Ponta, Romania a inregistrat cea mai mare rata de crestere in Uniunea Europeana, intr-o perioada foarte dificila pentru toata Europa”, i-a spus Dragnea lui Georgi Gotev.

Georgi Gotev este cel care in urma cu doua luni anunta ca Statele Unite urmeaza sa isi mute armele nucleare din Turcia in Romania.  Comentand acest subiect, Victor Ponta l-a acuzat pe jurnalistul care l-a intervievat acum pe Dragnea de „minciuna grosolana”.

„Este clar nevoie de o actiune legala contra autorilor si de o analiza a modului in care a fost construita aceasta stire”, declara Ponta.

„Eu am motive sa cred ca fost conceputa intr-un ‘laborator’ din strainatate (poate Moscova?!), data unui ‘tovaras’ de la Euractiv.com si plasata in Romania printr-o retea deja folosita anterior (EuroActiv are in Bucuresti acelasi sediu cu … Hotnews! Si mai are cateva organisme de presa care ii preiau imediat relatarile!) Daca tot ne-am indignat fata de povestea de la SkyNews (o simpla farsa a unor tantalai) si am arestat oameni pentru asta, stirea cu arme nucleare mutate in Romania este de 100 de ori mai grava si apta de a aduce uriase prejudicii sigurantei nationale. Si asa poate aflam cu adevarat cine face in Romania ‘jocurile’ altor tari care ne sunt inamice!”, mai sustinea Penalul.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …