Târgul de carte de la Londra, anulat din cauza ''intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa''

Târgul de carte de la Londra, anulat din cauza ''intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa''

Târgul de carte de la Londra, care urma să se desfăşoare în perioada 10-12 martie la Olympia London, a fost anulat ''ca urmare a intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa'', au anunţat organizatorii, potrivit DPA şi Press Association.

Reed Exhibitions, organizatorii evenimentului, au precizat că au luat decizia ''cu reticenţă'' după ce au ţinut seama de sfaturile autorităţilor sanitare şi guvernamentale.

Compania a precizat că a anulat evenimentul întrucât ''efectele, actuale sau preconizate ale coronavirusului devin evidente în toate aspectele vieţile noastre aici în Marea Britanie şi în alte ţări de pe glob, mulţi dintre participanţii noştri confruntându-se cu restricţii de călătorie''.

"Târgul de carte de la Londra se va întoarce, cu cea mai interesantă ediţie, în 2021", au mai spus aceştia. Circa 25.000 de profesionişti din industria editorială participă anual la acest eveniment, au mai precizat organizatorii.

Anularea Târgului de carte de la Londra urmează unor decizii similare luate de organizatorii Târgul internaţional de carte de la Leipzig, care urma să se desfăşoare în intervalul 12-15 martie, şi Salonului Cărţii de la Paris, programat pentru perioada 20 - 23 martie.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren