Târgul de carte de la Londra, anulat din cauza ''intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa''

Târgul de carte de la Londra, anulat din cauza ''intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa''

Târgul de carte de la Londra, care urma să se desfăşoare în perioada 10-12 martie la Olympia London, a fost anulat ''ca urmare a intensificării cazurilor de Covid-19 în Europa'', au anunţat organizatorii, potrivit DPA şi Press Association.

Reed Exhibitions, organizatorii evenimentului, au precizat că au luat decizia ''cu reticenţă'' după ce au ţinut seama de sfaturile autorităţilor sanitare şi guvernamentale.

Compania a precizat că a anulat evenimentul întrucât ''efectele, actuale sau preconizate ale coronavirusului devin evidente în toate aspectele vieţile noastre aici în Marea Britanie şi în alte ţări de pe glob, mulţi dintre participanţii noştri confruntându-se cu restricţii de călătorie''.

"Târgul de carte de la Londra se va întoarce, cu cea mai interesantă ediţie, în 2021", au mai spus aceştia. Circa 25.000 de profesionişti din industria editorială participă anual la acest eveniment, au mai precizat organizatorii.

Anularea Târgului de carte de la Londra urmează unor decizii similare luate de organizatorii Târgul internaţional de carte de la Leipzig, care urma să se desfăşoare în intervalul 12-15 martie, şi Salonului Cărţii de la Paris, programat pentru perioada 20 - 23 martie.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia