Târgul de Crăciun Bucureşti: Capacitate limitată la 1.000 de persoane simultan

Târgul de Crăciun Bucureşti: Capacitate limitată la 1.000 de persoane simultan

Târgul de Crăciun din Bucureşti se desfăşoară cu o capacitate limitată la 1.000 de persoane simultan, a informat sâmbătă Primăria Capitalei.

"Începând de astăzi, 27 noiembrie, conform unei noi Hotărâri emise de Guvern (nr 1.238/26.11.2021) capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară. (...) Noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00-21:00/sâmbătă-duminică, între orele 10:00-21:00", a precizat un comunicat de presă al CREART.

Organizatorii amintesc că, pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului.

Preţul biletului care asigură o intrare/zi la târg este de 5 lei la achiziţionarea online, respectiv de 7 lei, la casa de bilete din locaţie. Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit. Biletele online sunt disponibile începând cu 12 noiembrie, iar casa de bilete, funcţionează pe toată durata de desfăşurare a evenimentului Bucharest Christmas Market. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...