Tăriceanu, AUDIAT la DNA! E CONFRUNTAT cu Bogdan Olteanu!

Tăriceanu, AUDIAT la DNA! E CONFRUNTAT cu Bogdan Olteanu!

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a ajuns cu putin timp in urma la sediul DNA, unde este audiat in calitate de martor in dosarul lui Bogdan Olteanu. Bogdan Olteanu se afla in arest la domiciliu in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit un milion de euro de la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu pentru interventii la membri ai Guvernului in favoarea numirii lui Liviu Mihaiu ca guvernator al Deltei Dunarii. La acea vreme, Calin Popescu Tariceanu era premier.

UPDATE: La sediul Direcţiei Naţională Anticorupţie a ajuns şi Bogdan Olteanu care va fi confruntat cu Tăriceanu. Tăriceanu are deja aproape o oră și jumătate de când a intrat la audieri.

Calin Popescu Tariceanu a ajuns cu putin timp in urma la DNA si a intrat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie fara sa dea declaratii presei.

Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat în această dimineață că a fost chemat la DNA:

”În această dimineață, la ora 09.00, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, Președintele Senatului României, a fost invitat la DNA.
Invitația a fost trimisă cu două zile în urmă, dar Președintele Senatului nu a făcut-o publică pentru a vedea dacă DNA continuă să scurgă informații spre presă în scopuri propagandist-electorale.
Presa a aflat și este prezentă la DNA înaintea audierii.
Așa cum s-a întâmplat și în situații anterioare similare, Președintele Senatului nu va face declarații presei la DNA.”, se spune într-un comunicat al Senatului României.

Liviu Mihaiu a fost numit, in septembrie 2008, in functia de guvernator al rezervatiei naturale Delta Dunarii de catre Calin Popescu Tariceanu, la acea vreme prim ministru. Liviu Mihaiu a ocupat aceasta functie in februarie 2009.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…