Tăriceanu confirmă ÎNTÂLNIREA cu Iohannis și propunerea de PRELUARE a PNL!

Tăriceanu confirmă ÎNTÂLNIREA cu Iohannis și propunerea de PRELUARE a PNL!

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, recunoaşte că a avut o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, deşi aceasta nu a avut loc la Cotroceni. „Anumite contacte nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Am avut o discutie cu președintele, dar nu la Cotroceni”, a declarat Tăriceanu, fără să dorească să dea mai multe detalii. Întrebat dacă preşedintele Iohannis a fost cel care i-a propus să preia conducerea PNL, Tăriceanu a afirmat că nu poate să dezvăluie acest lucru.

Tăriceanu a recunoscut și că i s-a propus să preia conducerea PNL, lucru despre care este dispus să discute după o clarificare doctrinară a liberalilor.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că i s-a propus să preia conducerea PNL, propunere pe care nu o poate lua în considerare, însă a adresat o invitaţie tuturor celor care vor să se alăture ALDE, spunând că sunt bineveniţi în partid.

„Mi s-a propus să preiau conducerea PNL. Privesc cu uimire la ceea ce se întâmplă. Nu vreau să introduc mai adânc cuţitul în rană. PNL are nevoie de o clarificare ideologică bazată pe principiile partidului”, a spus Tăriceanu.

"Am vazut astazi stiri ca m-am intalnit cu presedintele Iohannis. Astazi, in niciun caz, pentru ca din cate stiu presedintele e la Bruxelles. In aceasta perioada, poate anumite contacte nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Am avut o discutie, dar nu la Cotroceni. Am avut o discutie cu presedintele si mai mult de atat nu am ce sa va spun, pentru ca pozitia noastra oficiala v-am comunicat-o mai devreme", a spus Tariceanu.

El a precizat ca nu a fost o discutie institutionala.

"Nu am plecat de la nicio premisa, pentru ca eu nu am solicitat, nici Daniel (Constantin - n.r.) aceasta discutie. Am facut o discutie cu presedintele si mai mult de atat, imi pare rau, nu am sa pot sa va spun. Nu pot sa va dau alte detalii, dar cred ca logica simpla va ajuta in chestiunea asta avand in vedere ca am fost impreuna cu Daniel Constantin. Nu a fost o discutie institutionala", a adaugat liderul ALDE.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu