Tăriceanu, declarație HALUCINANTĂ: „Vor avea salarii mai mari cu 50%, dar o pâine va costa de cinci ori mai mult”

Tăriceanu, declarație HALUCINANTĂ: „Vor avea salarii mai mari cu 50%, dar o pâine va costa de cinci ori mai mult”

Noiembrie 2008: „În 2004, Guvernul de stânga negocia la sânge cu sindicatele din Educație o creștere de o cifră. Acum, solicită 50%, deși știu bine că această solicitare ar aduce criza economică mondială în România. Stânga are un plan foarte clar de câștigare a alegerilor, dar nu are niciun plan de guvernare a României (...) Liderii de sindicat știu foarte bine că toată creșterea salariilor de 50% va fi înghițită imediat de inflație, cu efecte ce vor fi resimțite imediat de toată lumea. Profesorii vor avea salarii mai mari cu 50%, dar o pâine va costa de cinci ori mai mult”. Ați ghicit personajul? Este vorba de nimeni altul decât Călin Popescu Tăriceanu. Atunci, era premier PNL, cu sprijin parlamentar ascuns de la PSD, acum este președintele Senatului, principal aliat al PSD și co-autor moral al proiectului.

Da, ne putem gândi că situația economică din 2017 nu este similară cu cea de la sfârșitul anului 2008, dar nici 50% majorare pentru un singur sector nu se compară cu măriri în toate domeniile, între 100% și 150%!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu