Tăriceanu despre posibilitatea fraudării alegerilor: Am început să fiu îngrijorat

Tăriceanu despre posibilitatea fraudării alegerilor: Am început să fiu îngrijorat

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la România TV, că este îngrijorat în privința posibilității fraudării alegerilor parlamentare.

 "În momentul în care am văzut ceea ce știm cu toții, și anume arestarea președintelui AEP, nu vă spun că am început să fiu îngrijorat, și nu numai eu. Am vorbit și cu alți colegi din zona politică și din alte partide și toți împărtășim aceeași îngrijorare", a spus Tăriceanu, întrebat dacă îi este teamă de o eventuală fraudare a alegerilor.

El a adăugat că este nefiresc faptul că sunt dosare care zac în sertarele procurorilor și sunt scoase în campania electorală.

"Este cu totul și cu totul nefiresc mai ales că ne lovim de același lucru: dosare care zac în sertarele procurorilor de 8 ani de zile și sunt scoase acum, în timpul campaniei electorale, exact acum, nici o săptămână după, nici înainte", a arătat Tăriceanu.

Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost arestată preventiv, miercuri seară, în dosarul în care este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență și a două infracțiuni de spălare de bani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a fost posibil? / BBC a venit în România și a descoperit chestii incredibile despre frații Tate

2 Alexandra Stan, din nou aproape goală

3 Duelul eclerurilor. Jamila pierde și a doua fază a procesului cu Laura Laurențiu

4 Frații Tate, „judecați” de CTP: Este o batjocură cruntă pentru România faptul că acești inși au venit aici cu mâna-n chiloți și au ajuns milionari în …

5 Ce se întâmplă? / Epurarea bruscă a armatei Ungariei