Tăriceanu despre posibilitatea fraudării alegerilor: Am început să fiu îngrijorat

Tăriceanu despre posibilitatea fraudării alegerilor: Am început să fiu îngrijorat

Copreședintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la România TV, că este îngrijorat în privința posibilității fraudării alegerilor parlamentare.

 "În momentul în care am văzut ceea ce știm cu toții, și anume arestarea președintelui AEP, nu vă spun că am început să fiu îngrijorat, și nu numai eu. Am vorbit și cu alți colegi din zona politică și din alte partide și toți împărtășim aceeași îngrijorare", a spus Tăriceanu, întrebat dacă îi este teamă de o eventuală fraudare a alegerilor.

El a adăugat că este nefiresc faptul că sunt dosare care zac în sertarele procurorilor și sunt scoase în campania electorală.

"Este cu totul și cu totul nefiresc mai ales că ne lovim de același lucru: dosare care zac în sertarele procurorilor de 8 ani de zile și sunt scoase acum, în timpul campaniei electorale, exact acum, nici o săptămână după, nici înainte", a arătat Tăriceanu.

Fostul președinte al Autorității Electorale Permanente (AEP), Ana Maria Pătru, a fost arestată preventiv, miercuri seară, în dosarul în care este acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de influență și a două infracțiuni de spălare de bani.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

3 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

4 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...