Tăriceanu, despre Valentin Popa: Trebuie judecat după realizări; nu e profesor de limba română

Tăriceanu, despre Valentin Popa: Trebuie judecat după realizări; nu e profesor de limba română

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că ministrul propus pentru Educaţie, Valentin Popa, trebuie judecat după realizări şi a admis "că are nişte lacune", nefiind profesor de limba română".

Întrebat dacă e mulţumit de Valentin Popa, ministrul propus pentru Educaţie care s-ar fi exprimat cu dezacorduri, Tăriceanu a spus "am impresia că nu e profesor de limba română. Are nişte lacune".

"Am văzut în presă. Nu ştiu dacă s-a făcut o culegere a acestora, dar (...) este rectorul unei instituţii de învăţământ superior, care are o lungă experienţă în Educaţie şi care are şi o susţinere consistentă. Dacă am înţeles bine, cred că toţi rectorii instituţiilor de învăţământ superior au semnat o petiţie de susţinere. Cred că aceste lucruri nu trebuie puse în special pe primul plan. Trebuie să vedem ce îşi propune ministrul şi ce este capabil să facă şi să-l judecăm după realizări", a spus Tăriceanu, duminică, la Parlament.

El a menţionat că orice persoană publică are parte şi de critici şi de susţinători.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...