Tăriceanu spune la Antena 3 că i se pare absolut inutil și ridicol organizarea unui miting de susținere a PSD

Tăriceanu spune la Antena 3 că i se pare absolut inutil și ridicol organizarea unui miting de susținere a PSD

Calin Popescu Tariceanu a declarat luni seara, la Antena 3, ca gaseste "absolut inutila" si chiar "ridicola" organizarea unui miting de protest impotriva "statului paralel si ilegitim si a abuzurilor" pe care secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, l-a anuntat pentru week-end-ul viitor.

Acesta a precizat, "glumind", la o intrebare a lui Mihai Gadea: "Nu sustin un miting de sustinere".

"Un miting de sustinere mi se pare absolut inutil, ca sa nu spun ridicol", a ontinuat Tariceanu.

Acesta a precizat, referindu-se la protestele din Piata Victoriei, ca, in conditiile in care este de acord ca oamenii care nu impartasesc aceleasi opinii cu el "au dreptul sa isi spuna punctul de vedere necenzurat", nu poate nici el sa le ceara colegilor de la PSD "sa si cenzureze aceasta optiune".

In opinia sa, explicatia pentru protestele din Piata Victoriei rezida in faptul ca oamenii sunt nemultumiti de modul in care sunt reprezentanti de opozitie in Parlament: "Modul in care se prezinta opozitia azi in Romania, jalnic, nu inspira incredere oamenilor si considera ca trebuie sa-si apere sau prezinte singuri optiunile lor".

Tariceanu a adaugat ca exista persoane nemultumite si in ALDE, citand modul in care s-a formulat raspunderea magistratilor in comisia condusa de Florin Iordache, si si-a exprimat speranta ca, la dezbaterea in plen, va fi sustinut un amendament depus de Steluta Cataniciu, "pentru a inlocui prevederea aprobata la nivelul comisiei si care face raspunderea magistratilor inoperabila".Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Situație explozivă la vârful Armatei Rusiei

2 ULTIMA ORĂ Prima „decapitare” la vârful Armatei Rusiei după „măcelul” din Crimeea!

3 Canalul rus „General SVR: Putin a recunoscut cu ușile închise eșecul din Ucraina. Planul prin care încearcă un „haos controlat”

4 VIDEO „Îi vom distruge!” / Rușii, izolați în Sud după ce ucrainenii au distrus și ultimul pod!

5 Rusul nu știa ce i se întâmplă. Fusese capturat...