Tăriceanu vorbește despre RĂZBOI CIVIL!

Tăriceanu vorbește despre RĂZBOI CIVIL!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, de la B1 TV, vorbind despre protestele de amploare din țară, că dacă s-ar organiza contramanifestații, există riscul de a se ajunge la un război civil. 

”PSD și ALDE chiar nu au activ, fani, militanți? De ce ceilalți au?”, a întrebat Ion Cristoiu, care a intervenit prin telefon. 

”Cred că reacționând cu aceleași arme, riscul este să ajungem într-un război civil. Adică îndepărtăm instituțiile democratice și legitime din joc, rolul Parlamentului, Guvernului, și atunci conducem România după ce într-o zi spune strada ceva, apoi spun altceva. E foarte periculos. 

Eu am această convingere: că dacă adversarul meu politic folosește arme care nu sunt legale, nu sunt contituționale, nimic nu îmi dă dreptul să procedez și eu la fel. Eu am o responsabilitate în plus, ca majoritate care trebuie să guvernez această țară, să conducem Pralamentul. Din acest motiv vă spun că stăm și ne gândim foarte bine și cântărim contramăsurile pe care trebuie să le adoptăm”, a declarat Tăriceanu. 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

3 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

4 Rusia, la granițele României? / Misterul vizitei intempestive în SUA a șefului SRI

5 „Dă-i în cap, omoar-o!” / „Planeta Moldova”, faza pe soacre