Tăriceanu vorbește despre RĂZBOI CIVIL!

Tăriceanu vorbește despre RĂZBOI CIVIL!

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, de la B1 TV, vorbind despre protestele de amploare din țară, că dacă s-ar organiza contramanifestații, există riscul de a se ajunge la un război civil. 

”PSD și ALDE chiar nu au activ, fani, militanți? De ce ceilalți au?”, a întrebat Ion Cristoiu, care a intervenit prin telefon. 

”Cred că reacționând cu aceleași arme, riscul este să ajungem într-un război civil. Adică îndepărtăm instituțiile democratice și legitime din joc, rolul Parlamentului, Guvernului, și atunci conducem România după ce într-o zi spune strada ceva, apoi spun altceva. E foarte periculos. 

Eu am această convingere: că dacă adversarul meu politic folosește arme care nu sunt legale, nu sunt contituționale, nimic nu îmi dă dreptul să procedez și eu la fel. Eu am o responsabilitate în plus, ca majoritate care trebuie să guvernez această țară, să conducem Pralamentul. Din acest motiv vă spun că stăm și ne gândim foarte bine și cântărim contramăsurile pe care trebuie să le adoptăm”, a declarat Tăriceanu. Citește și:

populare
astăzi

1 Care sunt „șansele” de a fi mobilizat, în funcție de vârsta și pregătirea militară pe care le ai, dacă se sună mobilizarea generală

2 De unde vine expresia „Pe vremea lui Pazvante“. Filă întunecată din istoria Principatelor Române

3 Voi realizați că povestea asta este adevărată, s-a întâmplat în realitate?

4 Zvonuri picante și speculații despre infidelitate și criză conjugală la vârful monarhiei britanice

5 Trebuie să citiți neapărat asta ca să vă dați seama în ce lume falsă trăim...